Dezvoltatorul ceh RC Europe pregătește mai multe investiții în România

Dezvoltatorul ceh RC Europe pregătește mai multe investiții în România
scris 23 mai 2019

Dezvoltatorul ceh RC Europe, care a lansat clădiri de birouri și parcuri de retail în diferite orașe din țară, va construi un parc de retail la Oradea, sub brandul Nest.

Compania vrea să dezvolte și o clădire de birouri clasa A în București, sub numele ARC, cu o suprafață închiriabilă de 30.000 de metri pătrați, precum și alte parcuri de retail, în Miercurea Ciuc și Sighișoara. 

La Oradea, compania a cumpărat terenul și a primit autorizația de construcție pentru parcul de retail, care va avea o suprafață închiriabilă de 6.500 de metri pătrați. 

ULTIMA ORĂ Dragnea anunță cum schimbă programul \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Dragnea anunță cum schimbă programul "Prima casă": extins și redenumit "O familie - o casă", cu plafoane mărite și dobânzi fixe în lei

Construcția va fi finalizată în 2020.

Proiectul este închiriat în proporție de 70%, printre chiriași aflându-se JYSK, Sportisimo, CCC, Pepco, Zoomania.

RC Europe este un investitor și dezvoltator ceh specializat în dezvoltarea, administrarea și acordarea consultanței în materie de proprietăți de retail, clădiri de birouri și rezidențiale, cu operațiuni în Republica Cehă, România, Serbia și Croația. 

În România, RC Europe a finalizat proiectul unui parc de retail sub brandul Nest cu o suprafață închiriabilă de peste 3.800 de metri pătrați în Dorohoi și deține 5 clădiri de birouri, în Craiova, Pitești, Drobeta și Slatina, cu o suprafață închiriabilă de peste 20.000 de metri pătrați. 

viewscnt
Afla mai multe despre
rc europe
parc retail oradea