Vânzările de bere au crescut semnificativ în Germania după valul de căldură, iar fabricile se confruntă cu "criză de sticle"

Vânzările de bere au crescut semnificativ în Germania după valul de căldură, iar fabricile se confruntă cu "criză de sticle"
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2018

Ultimele luni în Germania au fost cele mai calde de când se măsoară temperaturile, în 1881, iar, drept urmare, fabricile de bere au putut observa o creștere semnificativă a vânzărilor, scrie BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Temperaturile din iunie au fost cu 2,4 grade Celsius peste medie iar în iulie cu 3,3 grade mai sus. Astfel, berea rece a fost căutată, scrie News.ro.

Totuși, numărul mare de vânzări a făcut fabricile de bere să le ceară cetățenilor să înapoieze sticlele goale pentru a putea face față cererii.

Jumătate dintre consumatorii români risipesc lunar aproape 25% din totalul produselor alimentare CITEȘTE ȘI Jumătate dintre consumatorii români risipesc lunar aproape 25% din totalul produselor alimentare

Băutorii de bere sunt așteptați să înapoieze sticlele de sticlă la magazin după ce le-au folosit atunci când își cumpără din nou bere.

„Avem nevoie de ajutorul vostru. Vremea minunată și bere minunată înseamnă multă sete”, a scris pe Facebook fabrica de bere Moritz Fiege.

„Înainte să plecați în vacanța de vară, vă rog să vă aduceți sticlele goale de Moritz Fiege la magazinul de bere”, se mai arată în postarea fabricii.

Un purtător de cuvânt al asociației naționale a fabricilor de bere a declarat că criza sticlelor este „mai pronunțată în acest an”.

viewscnt
Afla mai multe despre
bere
germania