Vânzările IKEA la nivel mondial au crescut cu 3,8% în cursul anului financiar 2017

Vânzările IKEA la nivel mondial au crescut cu 3,8% în cursul anului financiar 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2017

IKEA Group a raportat în anul financiar 2017 (1 septembrie 2016 – 31 august 2017) vânzări totale în creștere cu 3,8% față de anul financiar precedent, la 34,1 miliarde euro față de 32,9 miliarde de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Grupul deține și operează 355 de magazine IKEA în 29 de țări. Pe parcursul anului financiar, magazinele au primit 817 de milioane de vizite, în timp ce platforma online a avut peste 2,1 miliarde de vizite.

„Vom folosi situația noastră financiară stabilă pentru a investi cu scopul de a întâmpina și mai bine nevoile clienților noștri. Mi-am petrecut prima lună în calitate de CEO al companiei vizitând magazinele noastre din mai multe țări, pentru a asculta și a învăța de la colegi și clienți. Acum sunt și mai convins că suntem pe calea cea bună pentru a deveni complet accesibili clienților noștri,” a declarat Jesper Brodin, noul Președinte și CEO al IKEA Group.

Proprietarii grupului care deține Pizza Hut și KFC pe mai multe piețe anunță oficial că vor să listeze un pachet de acțiuni la Bursa București CITEȘTE ȘI Proprietarii grupului care deține Pizza Hut și KFC pe mai multe piețe anunță oficial că vor să listeze un pachet de acțiuni la Bursa București

Recent, IKEA a anunțat că cel de-al doilea magazin din România, situat pe bulevardul Theodor Pallady, va fi inaugurat în 2018, investiție de 80 de milioane de euro.

În România, grupul suedez a deschis în 2007 primul și singurul magazin în nordul Bucureștiului, în zona comercială Băneasa.

Anul trecut, IKEA a realizat în România o cifră de afaceri de 556 milioane de lei (123,5 milioane de euro) și un profit de 28,1 milioane de lei (6,2 milioane de euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
vanzari
magazin