VIDEO AFI Europe investește în noi măsuri de siguranță

VIDEO AFI Europe investește în noi măsuri de siguranță
scris 13 apr 2021

AFI Europe implementează un sistem inovator de purificare a aerului care vizează pregătirea clădirilor pentru situații imprevizibile.

Cele trei centre comerciale – AFI Cotroceni, AFI Ploiești și AFI Brașov – parte din grupul AFI Europe continuă și în acest an aplicarea unor măsuri suplimentare pentru desfășurarea activității în condiții de siguranță.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Astfel, AFI Europe a implementat luna aceasta în cele trei centre comerciale o tehnologie pentru îmbunătățirea calității aerului în clădiri prin instalarea unui filtru de aer de tip GPS (Global Plasma Solutions), care utilizează tehnologia NPBI (NeedlePoint Bi-Polar Ionization).

Folosirea noului sistem în cele trei centre comerciale  are  numeroase beneficii, printre cele mai importante fiind sporirea siguranței pentru toți vizitatorii, angajații și chiriașii, reducând cu peste 90% riscul de infectare cu virusuri, precum si  utilizarea unei tehnologii prietenoase cu mediul, definind un pilon de referință pentru cum ar trebui să procedeze clădirile comerciale.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

„Cu scopul de a crea un spațiu si mai sigur pentru cei care cumpără sau lucrează în magazinele centrelor comerciale, AFI Europe continuă să investească și în 2021 în această direcție, iar dotarea celor trei centre comerciale cu sisteme a implicat investiții în valoare totală 650.000 euro”, a declarat Sorin Scintei, General Manager AFI Cotroceni.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi europe
purificare aer