VIDEO Auchan testează în România un nou concept

VIDEO Auchan testează în România un nou concept
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 6 oct 2023

Auchan România testează un nou concept, reorganizând centrul comercial din cartierul bucureștean Berceni într-un format în care încearcă să evidențieze producătorii locali.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția a fost de circa 5 milioane euro.

VEZI AICI ȘI Auchan România a devenit furnizor de energie electrică

VIDEO Ciolacu, iritat de întrebările privind resturile de drone căzute în România: Haideți să liniștim populația, că o luăm razna cu toții! Nu ne-a atacat nimeni și nu ne atacă nimeni! CITEȘTE ȘI VIDEO Ciolacu, iritat de întrebările privind resturile de drone căzute în România: Haideți să liniștim populația, că o luăm razna cu toții! Nu ne-a atacat nimeni și nu ne atacă nimeni!

În noiembrie anul trecut, Auchan România anunța că a luat măsuri de scădere a consumului de energie cu 20%, în contextul scumpirilor galopante la electricitate, care s-au transmis și în creșterea prețurilor la alimente, și că are în derulare măsuri de eficientizare energetică, inclusiv instalarea de panouri solare pe magazine și spații logistice. 

Auchan România SA a terminat anul trecut cu profit net de 100,3 milioane lei, cu 17% mai mare decât în 2021, la o cifră de afaceri de aproape 7 miliarde lei, în urcare cu 9%.

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan romania
auchan renewable energy
auchan furnizor energie