VIDEO Gestul lui Cristiano Ronaldo de la Euro 2020 nu a avut un impact direct asupra vânzărilor Coca-Cola

VIDEO Gestul lui Cristiano Ronaldo de la Euro 2020 nu a avut un impact direct asupra vânzărilor Coca-Cola
scris 22 iul 2021

Producătorul american de băuturi răcoritoare Coca-Cola Co nu a înregistrat niciun impact direct asupra vânzărilor sale, după ce în luna iunie fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a îndepărtat două sticle de Coca-Cola din fața sa, în timpul unei conferințe de presă la Euro 2020, a declarat miercuri directorul financiar de la Coca-Cola, informează Reuters.

Căpitanul Portugaliei este un adept al stilului de viață sănătos și un oponent al băuturilor răcoritoare carbogazoase. Fotbalistul de 36 de ani a mutat sticlele de Coca-Cola în timpul unei conferințe de presă și a spus spre camere "Agua!" (apă), sugerând că oamenii ar trebui să bea apă. Gestul său a șters imediat câteva miliarde de dolari din capitalizarea de piață a grupului Coca-Cola, scrie Agerpres.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

"Trebuie să ai în vedere un orizont de timp lung cu privire la aceste parteneriate. Întotdeauna vor fi unele evenimente care nu se întâmplă așa cum ți-ai dori tu și trebuie să le gestionezi ca atare", a declarat directorul financiar de la Coca-Cola, John Murphy. "Angajamentul nostru față de aceste turnee importante nu a fost afectat", a adăugat Murphy.

Miercuri, Coca-Cola și-a îmbunătățit estimările de vânzări și profit pentru întregul an, în condițiile în care cererea pentru băuturi carbogazoase și-a revenit de la valorile minime din timpul pandemiei odată cu redeschiderea cinematografelor, restaurantelor și stadioanelor.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Gigantul american Coca-Cola Co deține o participație de 23,2% în Coca-Cola HBC, firma care îmbuteliază și vinde băuturi marca Coca-Cola Co în 28 de țări, printre care și România.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Coca-Cola HBC România, membră a Grupului Coca-Cola Hellenic, este cea mai mare companie din industria băuturilor non-alcoolice din România. Coca-Cola HBC România are sediul social în Voluntari și deține trei fabrici de îmbuteliere pe teritoriul țării, localizate în Ploiești, Timișoara și Poiana Negrii.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristiano ronaldo
coca-cola