VIDEO Prima TV: Alimente - Același produs, gust diferit de la țară la țară

VIDEO Prima TV: Alimente - Același produs, gust diferit de la țară la țară
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 feb 2022

După ce mulți ani au fost consumate produsele bogate în aditivi din Europa, lucrurile par să se schimbe. Un studiu INFOCONS arată că, deși ingredientele diferă de la o țară la alta pentru același produs, și cele vândute pe rafturile din România au o calitate tot mai bună. Totuși, față de ce găsim în țările din vestul Europei, nivelul de calitate ar trebui îmbunătățit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acest fenomen se numește dublu standard al calității, arată Prima TV.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Aceste diferențe au fost remarcate, de-a lungul timpului, de mulți dintre cei care călătoresc și au încercat produsele pe care le găsesc în România și în alte state.

Studiul s-a bazat pe analiza a 104 produse din două categorii: ciocolată și băuturi carbogazoase.

Investitorii străini pariază pe România CITEȘTE ȘI Investitorii străini pariază pe România

Datele mai arată că, în cazul unui anumit sortiment de ciocolată, varianta vândută în România are mai mult zahăr și mai puține proteine față de cea din Marea Britanie sau Spania.

viewscnt
Afla mai multe despre
aditivi
produse
infocons