VIDEO Puhoi de oameni la deschiderea primului parc de retail AFI Europe din România. S-a plecat și cu zece televizoare de persoană

VIDEO Puhoi de oameni la deschiderea primului parc de retail AFI Europe din România. S-a plecat și cu zece televizoare de persoană
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 nov 2023

Sărbătorile au venit mai repede pentru arădeni. A fost înghesuială mare la deschiderea AFI Arad, primul parc de retail al AFI Europe din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Practic, orașul a fost blocat de autoturisme, iar magazinele, luate cu asalt. Televizoare luate fără număr, mașini de spălat și cuptoare cu microunde, în primele minute de la deschiderea supermarketului Carrefour din AFI Arad – primul parc de retail al AFI Europe din România, care și-a deschis oficial porțile în prezența conducerii venite din Israel, dar și a autorităților locale, scrie Adevărul.

Salamul de Sibiu ajunge pe piața din SUA CITEȘTE ȘI Salamul de Sibiu ajunge pe piața din SUA

Oamenii au așteptat și câteva ore în fața magazinelor pentru deschidere. Cei mai mulți au ales să se așeze la rând pentru momentul în care Carrefour își va deschide porțile. Au pus mâna pe televizoare, ci nu pe unul, două, chiar pe zece, pe mașini de spălat și baxuri de ulei.

Cineva a luat patru mașini de spălat.

„Nu știu cât este prețul, dar am văzut că toți pun mâna pe televizoare. Am apucat și eu unul. În câteva minute nu a mai fost nimic. 200 și ceva de lei este televizorul și mașina de spălat - undeva la 700, am înțeles”, spune unul dintre clienți.

Cei care și-au făcut cumpărăturile în prima zi au stat ore întregi la rând. Mulți au preferat acest lucru, deoarece la raft erau produse mult mai ieftine decât în celelalte supermarketuri din Arad.

A venit din Israel

Avi Barzilay, CEO AFI Properties, a spus în discursul lui că a fost o călătorie dificilă pentru el, din Israel în România, dar cu toate acestea a ținut să fie prezent.

VIDEO&FOTO ANPC a controlat din nou sute de magazine Lidl din toată țara și a aplicat amenzi. Închideri ale unor magazine. ”Ciupitul la cântar a devenit o formă de comerț!\ CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO ANPC a controlat din nou sute de magazine Lidl din toată țara și a aplicat amenzi. Închideri ale unor magazine. ”Ciupitul la cântar a devenit o formă de comerț!"

„Am venit astăzi din Israel și am făcut mari eforturi să fim aici cu voi. Situația de la noi din țară nu este un secret, suntem încă sub o enormă presiune în urma masacrului de acum două săptămâni și jumătate. Țara este îndurerată. Dar totuși am decis să venim astăzi, un grup mare de oameni din Israel.

Venirea noastră aici, la Arad nu este ultimul pas, ci doar începutul unei imense dezvoltări pe care o intenționăm în România, în domeniul centrelor de tip retail. Acesta este al patrulea centru comercial din România, dar primul centru retail pe care îl deschidem sub formă de parc, însă nu este și ultimul”, a declarat Avi Barzilay.

Vezi video AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
afi europe
televizoare