FOTO CONFIRMARE Cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria intră în România

FOTO CONFIRMARE Cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria intră în România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 2 nov 2023

Happy Restaurants, cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria, cu unități și în Barcelona și Londra, intră în România și va deschide primul spațiu la mijlocul anului viitor, în AFI Cotroceni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Intrarea lanțului pe piața locală a fost anunțată de Profit.ro din 2017 ca fiind pregătită, pentru AFI Cotroceni.

Profit.ro organizează pe 9 noiembrie Gala anuală Povești cu Profit...made in Romania, în care sunt premiați manageri și companii românești - DETALII AICI

Bulgarii au luat în calcul să intre pe piața românească din 2010, printr-un sistem de franciză, dar și-au oprit planurile după izbucnirea crizei finaniare, afirmau atunci surse din piață.

Acum, compania are în plan să deschidă cel puțin 5 restaurante în următorii 5 ani, în București.

VIDEO PROFIT LIVE Cristian Teodorescu, CEO iTrade Integrated Systems: Ne așteptăm la o uriașă tranziție către tehnologia cloud. Leasingul operațional începe să prindă din ce în ce mai mult CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Cristian Teodorescu, CEO iTrade Integrated Systems: Ne așteptăm la o uriașă tranziție către tehnologia cloud. Leasingul operațional începe să prindă din ce în ce mai mult

„Prospectăm piața românească de ceva timp și suntem încântați să aducem brandul nostru pe piața locală. Suntem încrezători că această mutare strategică va deschide o nouă pagină de succes în istoria Happy, acum în România. Primul pas este făcut deja pentru că Happy Restaurants este cunoscut de o parte dintre românii care își petrec vacanțele în Bulgaria sau în alte orașe din Europa, iar în curând vom avea onoarea de a-i primi în restaurantele noastre și de aici”, a declarat Ivan Popov, CEO al Happy Restaurants.

Intrarea în România face parte din planul de dezvoltare globală a companiei, care vizează creșterea de la 40 la 70 restaurante până în 2030 și atingerea de noi piețe, inclusiv Emiratele Arabe Unite (Dubai). 

FOTO CONFIRMARE Cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria intră în România

În 28 de ani, lanțul european de restaurante a ajuns la peste 40 de unități în Europa, dintre care 35 de restaurante în Bulgaria și 5 în Spania (Barcelona) și Marea Britanie (Londra), cu un obiectiv de 40 de milioane de clienți în fiecare an.

Primul restaurant a fost deschis în 1994, în seara de Crăciun, la Varna.

FOTO CONFIRMARE Cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria intră în România

viewscnt
Afla mai multe despre
happy restaurants
romania
bulgaria