Vinul zilei: un cupaj roșu din Africa de Sud, cu note de fructe negre și roșii, așezate pe un fundal de ciocolată amăruie. Structura aromatică este completată de tonuri de violete, levănțică, grafit, lemn dulce și tabac

Vinul zilei: un cupaj roșu din Africa de Sud, cu note de fructe negre și roșii, așezate pe un fundal de ciocolată amăruie. Structura aromatică este completată de tonuri de violete, levănțică, grafit, lemn dulce și tabac
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 1 mar 2024

The Chocolate Block 2021 de la domeniul Boekenhoutskloof este recomandarea noastră de azi, un vin roșu obținut din Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache, Syrah și Viognier.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

The Chocolate Block 2021 este cotat cu 91 puncte James Suckling și 93 puncte Tim Atkin.

Domeniul Boekenhoutskloof a fost înființat în 1776, fiind situat în cel mai îndepărtat colț al văii Franschhoek, Africa de Sud, numele fermei fiind tradus prin "Râpa Boekenhout". Boekenhout este un copac local, apreciat în producția de mobilă. În 1993, domeniul a fost cumpărat și dezvoltat, fiind plantată o podgorie cu viță-de-vie care astăzi include Syrah, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Grenache, Semillon și Viognier.

The Chocolate Block 2021 dezvăluie arome olfactive de mure, mărăcini și lavandă, cu nuanțe de pământ de ghiveci și carne uscată. Pe palat, vinul se continuă cu note de afine, prune coapte, coacăze negre și cireșe. Finalul elegant și mătăsos scoate în evidență arome de fructe negre, piper alb, chimen, lemn dulce. Degustați acest vin la 16-18 grade Celsius, în diverse combinații culinare, cum ar fi antreuri, carne roșie, vânat sau brânzeturi.

Valentin Ceafalău: “Un vin pentru momentele acelea în care te simți singur și neiubit! Are o "inimă" mare cât toate fructele negre și roșii, așezate pe un fundal de ciocolată amăruie, este generos și prietenos deopotrivă, dar nu uită să fie serios. Își completează structura aromatică cu tonuri de violete și levănțică, nuanțate de impresii de grafit, condimente exotice, lemn dulce și tabac. Gustul este fructat, rotund și dens, cu taninuri bine șlefuite, lejer granulate, completate de o aciditate suculentă, de fructe roșii coapte. Pe final, vinul își păstrează concentrarea fructată, amplificată de impresiile picant-solare date de contribuția volumului alcoolic.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin