Vinul zilei: un Chardonnay de la o cramă cu tradiție din Australia, care dezvăluie note de citrice, piersică albă, caise, smochine, fructe de livadă, citrice și ceva accente lemnoase

Vinul zilei: un Chardonnay de la o cramă cu tradiție din Australia, care dezvăluie note de citrice, piersică albă, caise, smochine, fructe de livadă, citrice și ceva accente lemnoase
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 30 mar 2024

Reserve Chardonnay 2022 de la crama McGuigan, Australia este un vin elegant, premiat în cadrul competițiilor de profil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Crama McGuigan are în spate peste 100 de ani de istorie și tradiție în domeniul vinului, familia McGuigan devenind rapid o forță în Valea Hunter, din Australia. Această afacere a devenit sufletul și punctul central al fiecare generații care a preluat-o, astăzi compania oferind Australiei, dar și întregii lumi unele dintre cele mai bune vinuri.

După cum îi spune și numele, Reserve Chardonnay 2022 este obținut din struguri Chardonnay. Acest soi oferă vinuri energice, cu personalitate puternică, care pot fi consumate proaspete sau învechite, de culoare galben deschis spre verzui, cu arome predominant fructate. 

Strugurii folosiți la obținerea Reserve Chardonnay 2022 au fost selecționați din podgorii situate în sudul Australiei, inclusiv de pe Dealurile Adelaide. Aici clima favorizează intensitatea și profunzimea aromelor soiului. Este un vin complex, echilibrat, cu note bogate de citrice, piersică albă și caise.

Pe palat se simt aromele de smochine și fructe de livadă, completate de accente lemnoase subtile și un postgust lung și aromat, cu note de grapefruit. Este ușor de băut, fiind o alegere potrivită pentru serile calde de vară, petrecute în compania prietenilor.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin