Vinul zilei: un cupaj roșu de Syrah, Grenache și Mourvedre, cotat cu 93 puncte James Suckling. De savurat alături de carne roșie, vânat, piept de rață sau brânzeturi

Vinul zilei: un cupaj roșu de Syrah, Grenache și Mourvedre, cotat cu 93 puncte James Suckling. De savurat alături de carne roșie, vânat, piept de rață sau brânzeturi
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 4 feb 2024

Vinul zilei, Chateau Paul Mas Clos des Mures 2021, este un vin roșu spectaculos, apreciat peste tot în lume, care a primit 93 puncte James Suckling.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Domeniile Paul Mas reprezintă o afacere de familie începută în 1892. Domeniile Paul Mas includ astăzi peste 600 ha de podgorii cu viță-de-vie, dintre care 92 ha sunt cu vițe organice. Aici se cultivă 40 de soiuri de struguri diferite, toate beneficiind de terroir-ul excelent al binecunoscutei provincii Languedoc, Franța.

Vinul de astăzi, Chateau Paul Mas Clos des Mures, este un cupaj roșu obținut din Syrah (83%), Grenache (12%) și Mourvedre (5%). Mătăsos și plin, vinul scoate în evidență note olfactive de coacăze negre, violete, mure, dar și tente de cacao și mirodenii. Pe palat, se dezvăluie bine structurat și echilibrat, predominant fructat, la care se adaugă aromele de cacao. De savurat la 17-18 ˚C, în diverse combinații culinare, cum ar fi carne roșie, vânat, piept de rață sau brânzeturi.

James Suckling: “Complex  și intens, cu note condimentate. Mure, chimen, cimbru uscat, ciocolată neagră, frunze de tutun și coacăze negre. Corp plin, bine echilibrat, cu o textură cremoasă data de taninurile netede. Nuanțe de căpșune și cireșe urmate de finalul lung și condimentat.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin