Vinul zilei: un Sauvignon Blanc din regiunea Lechința, Bistrița-Năsăud, desemnat “Top Wine of the Year” la Authentic World Taste 2024. Dezvăluie note olfactive vegetale, cu arome de mango, soc și lime

Vinul zilei: un Sauvignon Blanc din regiunea Lechința, Bistrița-Năsăud, desemnat “Top Wine of the Year” la Authentic World Taste 2024. Dezvăluie note olfactive vegetale, cu arome de mango, soc și lime
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 3 apr 2024

Vinul zilei, Dealu’ Negru by Jelna Sauvignon Blanc 2023, este un vin elegant și aromat, potrivit atât pentru ocaziile festive, cât și pentru zilele în care dorim să ne răsfățăm cu un vin bun.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dealu’ Negru by Jelna Sauvignon Blanc 2023 a primit titlul de Top Wine of the Year la Authentic World Taste 2024.

Crama Jelna este o cramă artizanală, de familie, fiind condusă astăzi de o familie tânără de antreprenori din Bistrița Năsăud. Pe cele 26 de hectare de viță-de-vie sunt cultivate soiurile de struguri Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Fetească Regală, Muscat Ottonel, Pinot Noir, Fetească Neagră, Merlot și Cabernet Sauvignon, Novac și Negru de Drăgășani.

Dealu’ Negru by Jelna Sauvignon Blanc 2023 are o frumoasă culoare de verde cu reflexii aurii, în vreme ce olfactiv dezvăluie tente de pomelo, fructul pasiunii, flori de soc, agrișe, lime și mango. Pe palat, vinul este generos și bine structurat, în vreme ce post-gustul prelung aduce încă și mai multă prospețime. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 6 grade Celsius, alături de preparate ușoare, din curcan, pui, pește sau fructe de mare.

Răzvan Avram: Un Sauvignon Blanc 100%, din regiunea Lechința (județul Bistrița-Năsăud), un vin exotic, cu puternice accente citrice și minerale. Culoare galben deschis și nas expresiv, cu note vegetale, de iarbă proaspăt cosită și aluzii mentolate. Corp suplu și crocant, cu aciditate vibrantă și alcool perfect integrat (12,7%). Gust intens, cu mango, soc și lime, la care se adaugă subtile impresii saline. Postgust lung și răcoritor, cu senzații tonice de ananas și grapefruit alb. Au fost îmbuteliate doar 26.382 de sticle din acest vin, iar una s-a consumat deja din pricina acestei recenzii. Prin urmare, vă recomand să nu mai stați pe gânduri.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin