Vitacom Electronics numește un nou Director Executiv Operațional

Vitacom Electronics numește un nou Director Executiv Operațional
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 oct 2020

Vitacom Electronics, unul dintre cei mai importanți electro-retaileri din România, l-a numit pe Zoltán Balogh în funcția de Director Executiv Operațional.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acesta este în companie din iulie 2004.

Retailerul chinez Miniso, prezent și în România, a strâns peste 600 milioane dolari într-o ofertă publică inițială la New York. Fondatorul companiei a devenit miliardar în dolari CITEȘTE ȘI Retailerul chinez Miniso, prezent și în România, a strâns peste 600 milioane dolari într-o ofertă publică inițială la New York. Fondatorul companiei a devenit miliardar în dolari

Prin noua poziție, Zoltán Balogh va avea în subordine departamentele de Logistică și Depozit, Achiziții și Vânzări și va coordona operațiunile pentru pregătirea noului centru logistic, situat în zona metropolitană din Cluj. Totodată, se va ocupa de optimizarea acestuia, reducerea costurilor și îmbunătățirea deservirii clienților prin reducerea timpului de furnizare a produselor. 

Noul Director Executiv Operațional se va ocupa de extinderea activității Vitacom în Europa și dezvoltarea portofoliului de clienți.

Vitacom Electronics a înregistrat pentru prima jumătate a acestui an o cifră de afaceri de 23 de milioane de lei, în scădere cu 8% față de aceeași perioadă a anului trecut (25 de milioane de lei).

Vitacom Electronics a fost înființată în anul 1991  de către Vasile Andrei Vita.

viewscnt
Afla mai multe despre
vitacom electronics
zoltán balogh