Retailerul suedez H&M își mută sediul în clădirea Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri

Retailerul suedez H&M își mută sediul în clădirea Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri
scris 19 iun 2018

Retailerul suedez H&M a închiriat 1.000 de metri pătrați în clădirea de birouri Unirii View pentru noul sediu, urmând a amenaja și un showroom.

Clădirea Unirii View este amplasată pe Bulevardul Corneliu Coposu din București și va fi finalizată în vara anului 2018, urmând a fi cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Capitalei, cu 19 etaje (73 de metri) și o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați.

Printre companiile care vor avea sediul în Unirii View sunt NTT Data România, Pernod Ricard România și Red Bull România.

EXCLUSIV Ramada-Majestic, unul dintre hotelurile-emblemă ale Bucureștiului, unde a filmat Sergiu Nicolaescu și a fost cazat Păstorel Teodoreanu - scos la vânzare cu peste 13 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ramada-Majestic, unul dintre hotelurile-emblemă ale Bucureștiului, unde a filmat Sergiu Nicolaescu și a fost cazat Păstorel Teodoreanu - scos la vânzare cu peste 13 milioane euro

Unirii View este dezvoltat de investitorul de origine belgiană Yves Weerts, fost pilot care a concurat în raliul Belgiei și în Campionatului European de raliuri FIA GT3, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România. precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

viewscnt
Afla mai multe despre
unirii view
h&m