Rheinmetall primește o comandă de circa 135 milioane de euro de la consorțiul KNDS

Rheinmetall primește o comandă de circa 135 milioane de euro de la consorțiul KNDS
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 apr 2024

Producătorul de armament german Rheinmetall a anunțat că a primit o comandă în valoare de 135 milioane de euro de la filiala germană a KNDS, un consorțiu al companiei germane Krauss Maffei Wegman și al companiei franceze Nexter de echipamente de apărare, relatează dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Contractul vizează furnizarea de componente esențiale pentru 22 de obuziere autopropulsate PzH 2000, scrie Agerpres.

Producție uriașă de energie eoliană. România exportă electricitate și o mare cantitate merge către Ucraina CITEȘTE ȘI Producție uriașă de energie eoliană. România exportă electricitate și o mare cantitate merge către Ucraina

Rheinmetall va livra 22 de sisteme de armament L52 de calibrul 55 mm și tot atâtea șasiuri pentru PzH 2000 destinate Bundeswehr-ului (forțele armate germane).

După integrarea finală a sistemului și punerea acestuia în funcțiune la Rheinmetall (din Unterluess, landul Saxonia inferioară), primele echipamente de artilerie vor fi livrate către Bundeswehr în vara anului 2025, conform dpa.

viewscnt
Afla mai multe despre
rheinmetall
knds