Romsilva are o nouă conducere

Romsilva are o nouă conducere
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 oct 2018

Consiliul de Administrație al Romsilva a decis, joi, înlocuirea directorului general Dragoș Ciprian Pahonțu cu șeful Direcției Silvice Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu, acesta urmând să ocupe funcția provizoriu, timp de patru luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva a aprobat, joi, încetarea contractului de mandat al directorului general al Romsilva, Dragoș Ciprian Pahonțu, și numirea provizorie în funcția de director general a directorului Direcției Silvice Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu, căruia i s-au delegat atribuțiile de conducere executivă a Romsilva pentru patru luni, se arată într-un comunicat al regiei.

Tarom lansează o nouă cursă directă CITEȘTE ȘI Tarom lansează o nouă cursă directă

Gheorghe Mihăilescu a absolvit Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din cadrul Universității "Transilvania" din Brașov în 1990 și a activat ca inginer silvic timp de 21 de ani, în această perioadă ocupând funcții de execuție și conducere. În ultimii șase ani a condus Direcția Silvică Vâlcea, structură teritorială a Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva, scrie News.ro.

Regia Națională a Pădurilor - Romsilva administrează 3,14 milioane de hectare de păduri proprietatea publică a statului și 22 de parcuri naționale și naturale cu o suprafață de aproximativ 850.000 de hectare.

viewscnt
Afla mai multe despre
romsilva