Romsym Data încheie un parteneriat de distribuție cu germanii de la DriveLock SE, lider global în cybersecurity

Romsym Data încheie un parteneriat de distribuție cu germanii de la DriveLock SE, lider global în cybersecurity
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 oct 2017

Compania germană DriveLock SE, lider global în producerea și furnizarea de software și servicii pentru cybersecurity, cu sediul in München, a încheiat un parteneriat cu Romsym Data, firma românească devenind distribuitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu sediul central în București, Romsym Data este unul dintre cei mai importanți distribuitori de software din Romania. Din 1992 până în prezent, Romsym Data a dezvoltat un portofoliu de peste 150 de soluții și 200 de parteneri, distribuite atât în România, cât și în alte state din Uniunea Europeană.

DriveLock este una dintre primele companii care se concentrează pe cybersecurity în amplul context generat de Internet of Things și machine learning, fiind prima companie care oferă servicii de Predictive Whitelisting bazate pe inteligență artificială (AI), servicii oferite corporațiilor industriale la nivel global. 

Starbucks deschide o nouă cafenea în Centrul Vechi, pe Lipscani. Anul trecut negocia pentru \ CITEȘTE ȘI Starbucks deschide o nouă cafenea în Centrul Vechi, pe Lipscani. Anul trecut negocia pentru "Palatul Bursei", din fața BNR

“Când am înființat compania, acum 25 de ani, obiectivul nostru a fost să aducem tehnologii noi și eficiente pe piața din România”, a declarat Razvan Balint, Business Development Manager, Romsym Data.

“Ne concentrăm constant pe acest lucru, iar noul parteneriat cu DriveLock SE este o dovadă în acest sens. Aceste noi soluții completează portofoliul Romsym Data și ne oferă posibilitatea de a furniza partenerilor noștri și clienților lor o soluție de securitate completă care îi va ajuta să-și protejeze datele de amenințări interne și externe, de folosire defectuoasă și pierdere. Sunt convins că acest parteneriat cu DriveLock are un potențial de valoare”, adaugă acesta.

“Acest parteneriat este rezultatul cererii tot mai crescute la nivel global de soluții de securitate cibernetică pregătite pentru viitor și confirmă dorința noastră de expansiune. Mai mult, demonstrează valoarea soluțiilor noastre nu doar în germania, ci și dincolo de granițele ei. Suntem bucuroși de parteneriatul cu Romsym Data și abia așteptăm colaborările noastre viitoare. De asemenea, felicităm Romsym pentru a 25-a aniversare”, a declarat și Ralf Hart, Vice President Sales la DriveLock SE.

viewscnt
Afla mai multe despre
romsym data
drivelock