Retailerul danez JYSK a ajuns la 50 de magazine în România

Retailerul danez JYSK a ajuns la 50 de magazine în România
scris 26 oct 2017

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a inaugurat cel de-al 50-lea magazin din țară, la Sebeș.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări și numără un total de aproape 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic va ajunge la 2500 de magazine în toată lumea.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Starbucks deschide o nouă cafenea în Centrul Vechi, pe Lipscani. Anul trecut negocia pentru \ CITEȘTE ȘI Starbucks deschide o nouă cafenea în Centrul Vechi, pe Lipscani. Anul trecut negocia pentru "Palatul Bursei", din fața BNR

Compania a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 50 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș și Sebeș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk
sebes