Bayer instalează la conducerea diviziei Consumer Health din 3 țări, inclusiv România, un manager care a promovat produsele companiei în America

Bayer instalează la conducerea diviziei Consumer Health din 3 țări, inclusiv România, un manager care a promovat produsele companiei în America

FOTO: Mike Seidel

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 oct 2017

Operațiunile diviziei Consumer Health din România, Bulgaria și Republica Moldova ale grupului german din industria chimică Bayer vor fi coordonate de Mike Seidel, care l-a înlocuit în funcție pe Emilio Bellantoni, pe post din mai 2014.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mike Seidel are o vastă experiență internațională în ceea ce privește construirea brandurilor OTC și crearea strategiilor pentru diferite mărci și categorii de produse Bayer. Parcursul său profesional alături de companie a început în anul 2000, în calitate de Product Manager Dermatologicals pentru Divizia Bayer Consumer Health din Barcelona, el rămânând în Spania până în anul 2003, când a fost promovat în funcția de Sr. Brand Manager în Köln, Germania.

După câțiva ani petrecuți în Statele Unite în diverse roluri de marketing pentru produsele cheie din portofoliul Bayer, el a revenit în Germania în 2012, ca Director de Marketing pentru Categoria Gastro-Intestinală, atribuții pe care le-a exercitat de la sediul central al companiei, din Leverkusen.

În aprilie 2015, Mike Seidel a acceptat o nouă oportunitate profesională în cadrul Bayer Consumer Health, Elveția, devenind Global Brand Director pentru Iberogast.

Starbucks deschide o nouă cafenea în Centrul Vechi, pe Lipscani. Anul trecut negocia pentru \ CITEȘTE ȘI Starbucks deschide o nouă cafenea în Centrul Vechi, pe Lipscani. Anul trecut negocia pentru "Palatul Bursei", din fața BNR

“Avem o echipă definită de pasiune și profesionalism, alături de care mă bucur să pot colabora pentru a găsi noi soluții de auto-îngrijire care să îmbunătățească viața consumatorilor, susținând în același timp dezvoltarea în cadrul uneia dintre cele mai dinamice piețe europene în segmentul auto-medicației“ a declarat Mike Seidel la momentul numirii sale.

Mike Seidel are o diplomă de licență în Marketing și Control de la Fachhochschule für Oekonomie und Management din Essen, Germania. De asemenea, deține un MBA în Marketing Strategic și Management de Afaceri de la Universitatea Bradford Management Center, Marea Britanie.

viewscnt
Afla mai multe despre
mike seidel
bayer consumer health