RTC Proffice Experience și Ecovis România își mută birourile în AFI Tech Park. Parcul de business ajunge la un grad de ocupare de 40%

RTC Proffice Experience și Ecovis România își mută birourile în AFI Tech Park. Parcul de business ajunge la un grad de ocupare de 40%
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2018

AFI Europe România anunță semnarea a încă două contracte de închiriere pentru AFI Tech Park, parc de business pe care compania îl dezvoltă în prezent în București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

RTC Proffice Experience, jucător pe segmentul de papetărie și birotică, a închiriat 650 metri pătrați, iar Ecovis România, companie specializată în furnizarea de servicii financiar-contabile, a închiriat 350 metri pătrați.

AFI Tech Parkcare dispune de o suprafață totală închiriabilă de 20.000 metri pătrați de birouri Clasa A și 2.000 metri părați de zonă comercială, va fi inagurat în luna mai. Clădirea are până acum un grad de ocupare de 40% și poate găzdui până la 3.000 de angajați.  

Salariile de bază ale medicilor și profesorilor cresc începând de astăzi. Un medic primar va avea un salariu brut de 13.338 de lei, față de 6.010 lei, cât are acum CITEȘTE ȘI Salariile de bază ale medicilor și profesorilor cresc începând de astăzi. Un medic primar va avea un salariu brut de 13.338 de lei, față de 6.010 lei, cât are acum

AFI Tech Park cuprinde două clădiri de birouri de opt etaje (P+8) și un turn de birouri de 14 etaje, cu o suprafață totală închiriabilă de 56.000 de metri pătrați.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în ceea ce privește dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală și de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale și proprietăți de retail, parcuri de business și dezvoltări rezidențiale de mare amploare și dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Letonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi tech park
rtc proffice experience
ecovis