Schimbare la vârful Pirelli Tyres România

Schimbare la vârful Pirelli Tyres România
scris 20 sep 2017

Grupul Pirelli l-a numit pe Wolfgang Meier la conducerea filialei din România, înlocuindu-l pe Giuliano Menassi, care își continuă parcursul profesional în cadrul Grupului Pirelli în funcția de R&D Senior Vice President.

Cu o experiență de peste 22 de ani în cadrul Grupului Pirelli, Wolfgang Meier a deținut diverse funcții, precum: Head of HR & Purchaising în Germania, Head of HR si Manufacturing Engineering în Marea Britanie, Head of  HR Pirelli Technology Headquarter.

Afacerile transportatorilor români depășesc nivelul istoric de 10 miliarde de euro. Cine sunt principalii jucători CITEȘTE ȘI Afacerile transportatorilor români depășesc nivelul istoric de 10 miliarde de euro. Cine sunt principalii jucători

Pe lângă noul mandat, Wolfgang Meier continuă să păstreze și  funcția de Head of HR în Germania. 

Pirelli este al cincilea mare jucător pe piața anvelopelor, după Bridgestone, Michelin, Continental și Goodyear. Compania, fondată în 1872, are unități de producție în 13 țări și operează o rețea de vânzări în mai mult de 160 de state.

În România, Pirelli este prezentă prin intermediul fabricii din Slatina, inaugurată în 2005. Italienii au investit până acum peste 555 milioane de euro în activitățile din România și au creat peste 2.200 de locuri de muncă.

viewscnt
Afla mai multe despre
wolfgang meier
pirelli tyres