Sergiu Biriș pleacă de la Eventmix și alege Elrond

Sergiu Biriș pleacă de la Eventmix și alege Elrond
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 oct 2022

Antreprenorul în serie Sergiu Biriș se retrage din poziția de CEO al Eventmix.live, platformă pentru evenimente online, și preia funcția de Head of Product la Elrond, jucător în domeniul blockchain și al criptomonedelor, fondat de Beniamin Mincu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lawrence Summers, fost secretar al Trezoreriei SUA, președinte al Universității Harvard și economist șef al Băncii Mondiale, cel care a anticipat actuala criză inflaționistă, deschide Gala Profit.ro. Premii speciale, într-un an special

"După mai mult timp de gândire, am decis că a venit timpul să fac o schimbare personală importantă: am cedat rolul meu de CEO în Eventmix către Laurențiu Pop, colegul meu, alături de care am crescut acest proiect în ultimul an", spune Biriș.

Sergiu Biriș pleacă de la Eventmix și alege Elrond

Sergiu Biriș a lansat de-a lungul timpului mai multe startup-uri de succes, printre care Trilulilu - platformă de video sharing fondată în 2007 și achiziționată de compania Digitap, Zonga - serviciu de streaming de muzică fondat în 2011, care a atras investitori precum Vodafone, sau LiveRail - companie de publicitate online și unul dintre cele mai de succes startup-uri românești, fondat în 2007 și achiziționat de compania Facebook în 2014 pentru circa 500 milioane de dolari.

În septembrie 2020, Sergiu Biriș a lansat proiectul Eventmix.live, platformă pentru evenimente online.

viewscnt
Afla mai multe despre
sergiu biriș
platforma de cursuri