Serviciul Apple Music, lansat în alte 52 de țări, în pofida crizei provocate de noul coronavirus

Serviciul Apple Music, lansat în alte 52 de țări, în pofida crizei provocate de noul coronavirus
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2020

Grupul Apple a realizat cea mai importantă extindere a serviciilor sale pe piețe noi după o pauză de 10 ani, iar Apple Music a devenit disponibil în alte 52 de țări (167 în total), semn că gigantul american din domeniul noilor tehnologii continuă să pună accent pe diversificarea veniturilor sale, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Totodată, serviciile App Store (magazinul Apple de aplicații mobile), Apple Arcade (jocuri video), Apple Podcasts și iCloud (stocare dematerializată), diponibile deja în 155 de țări, vor putea fi accesate de acum înainte pe 175 de piețe, potrivit unui comunicat al grupului american, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Datele cu privire la angajații UniCredit, puse în vânzare, după ce o platformă de recrutare din România a fost atacată de hackeri CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Datele cu privire la angajații UniCredit, puse în vânzare, după ce o platformă de recrutare din România a fost atacată de hackeri

Noile teritorii vizate de această extindere țintesc în special Africa. Apple Music va ajunge astfel în Camerun, Coasta de Fildeș, Maroc, Republica Democrată Congo, Rwanda și alte 20 de țări de pe acest continent.

Această operațiune va permite consolidarea prezenței globale a Apple Music, cea de-a doua platformă de muzică difuzată în streaming de pe plan mondial, care avea aproximativ 60 de milioane de abonați în iunie 2019, potrivit unui interviu acordat de un vicepreședinte al grupului american pentru site-ul specializat Numerama.com.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple music
coronavirus