Spitalul Monza și ARES investesc 4,5 milioane de euro într-o rețea națională de clinici de cardiologie

Spitalul Monza și ARES investesc 4,5 milioane de euro într-o rețea națională de clinici de cardiologie
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2018

Spitalul privat Monza din București și Centrele de excelență în Cardiologie ARES, fondate de medicul cardiolog Oren Iancovici, au lansat rețeaua națională de clinici de cardiologie Ritmico, axate pe investigarea și diagnosticul afecțiunilor cardiovasculare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cadrul acestui parteneriat, Monza și ARES vor investi 4,5 milioane euro în următorii 5 ani, iar planul este ca până la finalul anului 2023 să fie înființate cel puțin 30 de clinici în orașe mici și medii.

Pentru anul în curs ar urma să fie deschise clinici la Giurgiu, Constanța, București, Focșani, Buzău, Pitești. Vor urma Brăila, Călărași și alte orașe care vor fi anunțate pe parcurs. Investiția în fiecare clinică este de aproximativ 120-150.000 de euro.

EXCLUSIV Robert Turcescu intră pe piața imobiliară CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Robert Turcescu intră pe piața imobiliară

Prima clinică a fost deschisă pe 20 martie la Giurgiu.

Spitalul Monza a fost deschis în iulie 2012, în urma unei investiții de 40 milioane euro, având ca specializare inițială chirurgia cardiovasculară. Ulterior, au fost adăugate noi specialități precum neurochirurgie, urologie, pediatrie.

Centrele de excelență în cardiologie și radiologie ARES și-au început activitatea în anul 2010 și efectuează atât procedure intervenționale minim invasive cât și procedure electrofiziologice și de embolizare a fibromului uterin.

viewscnt
Afla mai multe despre
ares
monza
ritmico
clinic cardiologie