Start-up-ul tech marta primește o finanțare de 6,6 milioane de euro

Start-up-ul tech marta primește o finanțare de 6,6 milioane de euro

Jan Hoffmann și Philipp Buhr

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2022

marta, platforma germană digitală de îngrijire la domiciliu, cu birou și la Sibiu, a încheiat prima rundă de finanțare, în valoare de 6.6 milioane de euro, condusă de Capnamic împreună cu Almaz Capital.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Printre investitori se numără și GMPVC, Ithaca, SumUp Impact Fund, Verve Ventures, precum și importanți antreprenori și investitori europeni, ca de exemplu Christian Vollmann, Johannes Schaback, Laura Esnola, Dr. Steffen Zoller și Julian Stiefel. Capitalul obținut în această rundă de finanțare va fi folosit pentru a mări echipa de bază din Sibiu, Berlin, Gdansk și Vilnius, dar și pentru a dezvolta și optimiza procedurile și procesele specifice de afaceri.

Tranzacție - Grupul polonez Scallier cumpără peste 3 hectare de teren de la producătorul băuturilor Alexandrion și Cava D’Oro pentru Funshop Park Ploiești CITEȘTE ȘI Tranzacție - Grupul polonez Scallier cumpără peste 3 hectare de teren de la producătorul băuturilor Alexandrion și Cava D’Oro pentru Funshop Park Ploiești

„Există sute de exemple de situații dificile care se pot ivi în procesul de îngrijire a vârstnicilor la domiciliu. Auzim despre îngrijitori care sunt surprinși când își primesc plata la sfârșitul contractului. În plus, fiecare dintre noi cunoaște situații concrete de la rude sau de la prieteni despre cât de greu este să găsești un mijloc de îngrijire a bunicilor”, spune Maria-Magdalena Jura, marta Country Head pentru România.

La 18 luni de la lansare, marta are o echipă de circa 40 de angajați în 4 țări (Germania, România, Polonia și Lituania) și a deservit aproximativ 1.000 de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
marta
îngrijire la domiciliu