Packeta accelerează extinderea rețelei la nivel național

Packeta accelerează extinderea rețelei la nivel național
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2022

Packeta România, parte din grupul ceh cu același nume, care mai desfășoară operațiuni și pe piețe precum Slovacia, Ungaria, Germania, Polonia și Emiratele Arabe Unite, depășește 700 de puncte pick-up în România, în contextul cererii crescute de soluții alternative de livrare din partea magazinelor online și pe fondul cererii mari de locații de proximitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„În 2022, ne-am propus să depășim 1.000 de puncte pick-up și să fim prezenți în majoritatea orașelor cu peste 20.000 de locuitori. Rețeaua de puncte pick-up din România este cea mai tânără dintre țările membre ale Packeta Group și, în ciuda dificultăților din ultimii doi ani de pandemie, am reușit să o dezvoltăm într-un ritm accelerat”, a spus Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România.  

Wienerberger numește un CEO român la conducerea filialei locale CITEȘTE ȘI Wienerberger numește un CEO român la conducerea filialei locale

Anul trecut, din totalul coletelor procesate de Packeta România, aproximativ 35% au fost expediate către puncte pick-up din România, iar circa 60% către puncte pick-up din afara țării. 

Packeta România este o platformă digitală globală pentru comerțul online, membră a Packeta Group, prezentă pe piața din România încă din 2017.

În anul 2021, grupul Packeta a transportat mai mult de 73 de milioane de colete, datorită colaborării cu peste 32.000 de magazine online și selleri persoane juridice. Magazinele online își pot expedia coletele nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional, în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, SUA, Elveția, Liechtenstein, Emiratele Arabe Unite, Israel și Turcia.

viewscnt
Afla mai multe despre
packeta
livrare
colete