Startup-ul 123Credit.ro anunță parteneriatul cu brokerul de asigurări Stein Bestasig Insurance Broker SRL

Startup-ul 123Credit.ro anunță parteneriatul cu brokerul de asigurări Stein Bestasig Insurance Broker SRL
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 feb 2023

123Credit.ro, platforma care aduce într-un singur loc ofertele de credit ale instituțiilor financiare bancare și nebancare românești, a încheiat un parteneriat cu compania Stein Bestasig Insurance Broker SRL. Astfel, 123Credit.ro, își extinde aria de servicii oferite clienților săi care accesează un credit ipotecar pentru achiziția unui imobil și care au nevoie de o poliță de asigurare potrivită pentru profilul și nevoia lor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

“Relația de parteneriat cu Stein Bestasig permite clienților noștri să beneficieze de consultanță profesionistă în alegerea celei mai potrivite polițe de asigurare pentru imobilul achiziționat prin credit ipotecar și ne aduce mai aproape de obiectivul nostru de a oferi servicii digitale complete când vine vorba de accesarea unui credit.” spune Duncan McGinley, CEO & Co-fondator 123Credit.ro.

Pentru asistarea clienților în faza de selecție a accesării unui credit ipotecar, platforma pune la dispoziție peste 100 oferte actualizate de la 13 bănci pe care utilizatorii le pot studia și compara în funcție de tipul dobânzii, costuri, beneficii și buget. În pașii următori, algoritmul de prescorare dezvoltat intern analizează profilul utilizatorului și verifică eligibilitatea pentru oferta de credit aleasă. O dată ce utilizatorul a identificat oferta pentru care este eligibil, platforma permite trimiterea cererii de credit direct online. Prin rețeaua de brokeri la nivel național, 123Credit.ro oferă și servicii de brokeraj tradițional făcând legătura dintre utilizator și brokerul afiliat care se află în zona geografică a solicitantului.

“Avem în vedere și încheierea de parteneriate cu dezvoltatori imobiliari, agenții imobiliare, evaluatori și chiar birouri notariale. Ne dorim să închidem cercul și să oferim servicii complete de accesare a creditelor iar parteneriatul cu Stein Bestasig este un început bun în această direcție.” - Duncan McGinley, CEO & Co-fondator 123Credit.ro.

Încheierea polițelor de asigurări PAD și Facultativă este o parte importantă din procesul de achiziție a unei locuințe prin credit ipotecar și chiar o condiție obligatorie. Deși platforma 123credit.ro nu oferă direct servicii de brokeraj de asigurări, prin parteneriatul recent încheiat cu brokerul de asigurări Stein Bestasig, clienții care accesează un credit prin 123credit.ro beneficiază gratuit de servicii profesionale de selecție și încheiere a polițelor de asigurare potrivite pentru profilul lor și tipul imobilului.

Fondat în 2004 ca broker de asigurare al Autoitalia Group, STEIN Bestasig Insurance Broker furnizează servicii profesionale de asigurare către mii de clienți. Compania și-a schimbat denumirea în anul 2012, când s-a decis fuziunea Herbert Stein Insurance Broker și Bestasig Insurance Broker, doi jucători de top de pe piața asigurărilor.

Toți aplicanții la credite ipotecare au nevoie de o poliță de asigurare PAD și o poliță de asigurare Facultativă a imobilului ce urmează a fi achiziționat. Contractarea polițelor se întâmplă  după stadiul de evaluare a proprietății și aprobare a creditului dar înainte de semnarea contractului de ipotecă. Viitorul proprietar va trebui să scoată din buzunar 20 euro pentru polița PAD și aproximativ 0.1%/ din valoarea de piață a proprietății asigurate pentru polița facultativă. Din zecile de oferte de asigurări disponibile pe piață, un broker de asigurări ca Stein Bestasig face o evaluare a nevoilor clientului și prezintă opțiunile cele mai potrivite de protecție. Serviciul inclus de brokeraj și consultanță permite eficientizarea procesului de selecție a poliței potrivite și asigură confortul viitorului proprietar.

123credit.ro este o companie din domeniul Fin-Tech, primul agregator online de credite care permite publicului să identifice soluția de creditare potrivită și să aplice online. Pe platformă sunt listate ofertele de credit ale instituțiilor financiare bancare și nebancare mereu actualizate.

Cu 20+ de bănci și IFN-uri partenere, o rețea națională de brokeri și departament de suport și procesare de credite, 123Credit oferă servicii de intermediere atât în cazul creditelor de nevoi personale cât și a celor de achiziție imobil.

Mai multe informații pe 123credit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
123credit.ro
stein bestasig insurance broker srl