TotalSoft o numește pe Dania Șelaru în funcția de EAS Executive Director

TotalSoft o numește pe Dania Șelaru în funcția de EAS Executive Director

Dania Șelaru

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2017

TotalSoft a anunțat numirea Daniei Șelaru în funcția de Executive Director pentru dezvoltarea vânzărilor și livrarea soluțiilor EAS (Enterprise Application Software), urmând a coordona o echipă de peste 200 de oameni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Dania Șelaru are o experiență de 20 de ani în industria de IT&C, ocupând anterior funcții de management în mai multe companii multinaționale, precum IBM și Telekom. Dania Șelaru este absolventă a Facultății de Fizică din cadrul Universității București și are un MBA obținut la The Open University.

“TotalSoft este o companie unică pe piața locală, cu o bază de clienți impresionantă și un portofoliu de produse care acoperă nevoile de business ale companiilor din majoritatea industriilor din România. Sunt încântată să mă alătur acestei echipe minunate, care a făcut posibilă evoluția TotalSoft, și doresc ca împreună să rămânem partenerul clienților noștri, sprijinindu-le eforturile de reconfigurare digitală a afacerilor”, a declarat Dania Șelaru.

Nokia își extinde centrul de cercetare în telecomunicații din Timișoara, va ajunge la investiții de 73 milioane euro în 2018 CITEȘTE ȘI Nokia își extinde centrul de cercetare în telecomunicații din Timișoara, va ajunge la investiții de 73 milioane euro în 2018

Înființată în 1994, compania TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM și BI) din Europa Centrală. În prezent, TotalSoft are o echipă de 440 de specialiști și proiecte în 46 de țări, pe patru continente. 

TotalSoft a fost achiziționată în toamna anului trecut de Logo Yazılım A.Ș. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale. Logo este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. 
 

viewscnt
Afla mai multe despre
dania selaru
totalsoft