Tranzacție - Corporate Intelligence Agency preia 50% din compania românescă IceU Training Group

Tranzacție - Corporate Intelligence Agency preia 50% din compania românescă IceU Training Group

Gabriel Zgunea, CEO Corporate Intelligence Agency

scris 3 mar 2022

Corporate Intelligence Agency (CIA), companie de management al riscului dedicată mediului de afaceri, achiziționează 50% din acțiunile companiei IceU Training Group (ITG), companie românească specializată în servicii de training și consultanță pentru detectarea comportamentului simulat și a erorilor cognitive. Decizia se înscrie în strategia de diversificare a portofoliului de servicii și vine să completeze expertiza CIA.

Achiziția a 50% din ITG este prima mișcare de acest fel făcută de Corporate Intelligence Agency și deschide procesul de extindere a portofoliului de servicii, compania vizând noi achiziții în perioada următoare.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

„Decizia de achiziție a pachetului de acțiuni în IceU Training Group a apărut în mod natural, pe fondul colaborării anterioare foarte strânse între cele două companii, în activitățile derulate pentru partenerii noștri, și extinde expertiza Corporate Intelligence Agency și în zona de profiling, testare psihologică și detectare a comportamentelor simulate, activități deosebit de utile, atât în cadrul departamentelor de HR, cât și în cadrul interviurilor în investigațiile antifraudă”, spune Gabriel Zgunea, CEO Corporate Intelligence Agency.

Achiziția are loc și în contextul în care apetitul corporațiilor pentru acest tip de servicii specializate de profiling se află într-un trend ascendent spectaculos, generat atât de acuratețea rezultatelor, cât și de costurile relativ scăzute și de rapiditatea cu care sunt livrate analizele respective, care permit fundamentarea deciziilor strategice și operaționale din companii.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Corporate Intelligence Agency este o companie de management al riscului dedicată exclusiv mediului de afaceri, specializată în identificarea potențialelor vulnerabilități, riscuri sau oportunități de business ale companiilor care apelează la serviciile sale. 

viewscnt
Afla mai multe despre
corporate intelligence agency
afaceri