Tranzacție: Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, a cumpărat Viața Medicală. Surse: 1 an de negocieri cu cei 9 acționari pentru a le câștiga încrederea

Tranzacție: Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, a cumpărat Viața Medicală. Surse: 1 an de negocieri cu cei 9 acționari pentru a le câștiga încrederea
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 24 oct 2017

Wargha Enayati, fondatorul rețelei de sănătate Regina Maria, a cumpărat Viața Medicală, săptămânalul comunității medicale din România, după 1 an de negocieri cu cei 9 acționari ai publicației. "Viața Medicală" a intrat în portofoliul MedicHub (fosta Versa Media), compania de comunicare preluată de Enayati în aprilie anul trecut, omul de afaceri păstrând sub control direct 6,25% din acțiuni.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Publicația a fost lansată la sfârșitul anului 1989.

"A fost 1 an de negocieri cu cei 9 acționari pentru a le câștiga încrederea. O adevărată provocare", au declarat pentru Profit.ro surse apropiate tranzacției.

Povestea lui Wargha Enayati a fost prezentată de Profit.ro AICI.

Cei 9 acționari au fost Mihail Mihailide (12,5%), Remus Anghel (6,25%), Dana Iosub (6,25%), Luminița Tuculescu (12,5%), Sorana Lăzărescu (12,5%), Marilena Radu (12,5%), Elena Pitu (12,5%), Victoria Stan (12,5%), Cristian Lazăr (12,5%).

Tranzacție: ADM Capital vinde Brikston Construction Solutions, liderul producției de cărămidă din România, austriecilor de la Wienerberger CITEȘTE ȘI Tranzacție: ADM Capital vinde Brikston Construction Solutions, liderul producției de cărămidă din România, austriecilor de la Wienerberger

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Publicația își va păstra numele și conținutul de interes pentru personalul medical.

"Cea mai veche, notorie și reputată revistă medicală va continua să fie un mijloc important de comunicare ce va furniza informații de actualitate relevante pentru profesioniștii din domeniul medical, cum a făcut-o 28 de ani", au arătat sursele.

Tranzacție: One United Properties, care a început construcția unui proiect exclusivist în Primăverii, cumpără cu peste 16 milioane euro clădirea de birouri North Gate din zona Pipera, la executare silită CITEȘTE ȘI Tranzacție: One United Properties, care a început construcția unui proiect exclusivist în Primăverii, cumpără cu peste 16 milioane euro clădirea de birouri North Gate din zona Pipera, la executare silită

Cu un tiraj de 5.600 de exemplare distribuite la nivel național, firma Viața Medicală, cu 15 angajați, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,7 milioane lei și un profit net de 342.270 lei.

Din inițiativa sau cu sprijinul Vieții Medicale au apărut Societatea Medicilor Scriitori și Publiciști din România, afiliată astăzi la Uniunea Mondială a Scriitorilor Medici, Asociația Medicilor Pensionari din România „ Sf. Luca”, Asociația Medicilor Artiști Fotografi, redactori și colaboratori externi fiind distinși de președinte cu cu ordinul național Meritul Sanitar.

viewscnt
Afla mai multe despre
enayati
regina
viata medicala