Agenție de turism: Tot mai mulți români preferă vacanțele tip circuit. Cererile pentru circuitele exotice au crescut cu 24%

Agenție de turism: Tot mai mulți români preferă vacanțele tip circuit. Cererile pentru circuitele exotice au crescut cu 24%
scris 28 iun 2019

Agenția de turism J’Info Tours a anunțat o creștere a numărului de cereri privind vacanțele care includ destinații exotice, astfel că în urma analizei comportamentului de cumpărare al turiștilor companiei, pe primele șase luni din acest an, s-a observat o majorare cu 24% a vânzărilor de circuite în America de Sud, Africa și Asia față de perioada ianuarie – iunie 2018.

„Călătorilor români au început să le placă din ce în ce mai mult: aventura, circuitele cu activități inedite, cu obiective turistice și trasee în mijlocul naturii, combinate cu scurte programe culturale, în orașe ca: Mexico City, Lima, Santiago de Chile, La Paz, Buenos Aires sau Rio de Janeiro”, a declarat Carmen Pavel, președintele J’Info Tours.

Ea afirmă că sunt unii călători români care preferă să consume bugetele de vacanță de 3.500 - 4.000 de euro, stabilite pentru un an sau doi, doar pe 12 zile la ”capătul lumii”, în arhipelagul Țara de Foc, aparținând Argentinei și Chile, scrie News.ro.

Olanda și Canada au lansat un proiect pilot pentru călătorii fără pașapoarte între cele două țări CITEȘTE ȘI Olanda și Canada au lansat un proiect pilot pentru călătorii fără pașapoarte între cele două țări

Asta ”datorită experiențelor de care au parte, printre care se numără: vizitarea celui mai sudic oraș de pe planetă, Ushuaia, numit și Poarta Antarcticii, croazierele către insula Lobos, care prilejuiesc întâlniri cu pinguini și lei de mare, dar și croazierele printre icebergurile ghețarului Perito Moreno, a precizat Carmen Pavel.

De asemenea, J’Info Tours a constatat creșterea numărului de cereri pentru 2020, către locurile încărcate de istorie și elemente ale civilizațiilor precolumbiene.

Astfel, tot mai mulți aleg circuitele J’Info Tours care au incluse în program situri ale mayașilor, incașilor și aztecilor, pe parcursul căreia se vizitează: Machu Picchu, Valea Sacră a Incașilor de pe râul Urubamba, lacul Titicaca, Cuzco și alte obiective înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO.

“Cele mai avantajoase și atractive vacanțe în America de Sud sunt cele de tip 2 în 1, adică circuit combinat cu sejur. Călătorii vor să viziteze cât mai multe temple și piramide mayașe, dar vor să stea și pe plajele de la Marea Caraibilor. Le oferim această oportunitate, la prețuri pornind de la 1.699 euro/persoană”, a adăugat președintele J’Info Tours, Carmen Pavel.

viewscnt
Afla mai multe despre
vacante
circuite
j’info tours