Al doilea hotel Courtyard by Marriott urmează să fie deschis în România

Al doilea hotel Courtyard by Marriott urmează să fie deschis în România
scris 5 dec 2018

Brandul Courtyard al Marriott International mizează pe extinderea puternică în Europa și pregătește, în acest context, deschiderea a două hoteluri în România, până în 2020. Așa cum a relatat în premieră Profit.ro, primul hotel va fi ridicat în București. Cel de-al doilea hotel Courtyard ar urma să fie inaugurat în Cluj-Napoca.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

În 2012, fostul fotbalist Gică Popescu anunța că va construi în București un hotel de patru stele pe care-l va afilia la Courtyard by Marriott, brand care intra, astfel, pe piața românească. Problemele cu justiția ale lui Gică Popescu l-au ținut însă departe și pe el de proiect, dar și pe cei de la Marriott. Pe acel teren, undeva în spatele Primăriei Sectorului 1, va fi construit acum un bloc de locuințe.

În Europa, Coutyard by Marriott are acum în plan să deschidă 30 de noi hoteluri până în 2020, inclusiv în Marea Britanie, Franța și Germania.

Courtyard Marriott este marcă de 4 stele a grupului Marriott International. Primul hotel marca Courtyard a fost deschis în 1983, în Atlanta, iar în prezent sunt peste 1.000 de hoteluri care operează sub acest brand în 47 de țări. În Europa, există în prezent 63 de hoteluri Coutyard.

Hotelierii și operatorii din turism se revoltă împotriva proiectului de lege a turismului: facem pârtie de schi unde nu sunt hoteluri, un dialog al surzilor public-privat CITEȘTE ȘI Hotelierii și operatorii din turism se revoltă împotriva proiectului de lege a turismului: facem pârtie de schi unde nu sunt hoteluri, un dialog al surzilor public-privat

În primăvara anului trecut, Profit.ro a relatat că investitori lituanieni Apex Alliance vor construi primul hotel din România afiliat Courtyard by Marriot. Hotelul va fi clasificat la patru stele și va avea 260 de camere și mai multe săli de conferință, iar investiția totală ar fi estimată, conform unor surse din piață, undeva la 18-20 de milioane de euro.

Pe lângă hotelul Courtyard by Marriot, Apex Alliance construiește în București și un hotel cu 120 de camere afiliat Moxy Hotels, lanț deținut, de asemenea, de Marriot. Acesta va fi dezvoltat tot în Centrul Vechi, pe Strada Doamnei 17. Ambele hoteluri vor fi inaugurate anul viitor.

Al doilea hotel Courtyard by Marriott urmează să fie deschis în România

viewscnt
Afla mai multe despre
marriott
coutyard
hotel
cluj napoca