Orbis deschide un hotel ibis lângă Universitatea Politehnică din București, alături de un dezvoltator imobiliar

Orbis deschide un hotel ibis lângă Universitatea Politehnică din București, alături de un dezvoltator imobiliar
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2018

Grupul Orbis, partener al AccorHotels, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, își extinde rețeaua cu o unitate în București prin semnarea unui contract de management cu dezvoltatorul imobiliar Novum Business Services SRL, care intră astfel într-un nou domeniu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar cu o experiență de 10 ani pe piața din România, ridicând ansambluri rezidențiale în zone precum Prelungirea Ghencea, Nerva Traian, Splaiul Independenței sau 13 Septembrie.

Firma este controlată de Ionuț Fleancu și Dan Dobre

VIDEO Sonda spațială InSight a ajuns pe Marte CITEȘTE ȘI VIDEO Sonda spațială InSight a ajuns pe Marte

Deschiderea ibis Bucharest Politehnica este planificată pentru a doua jumătate a anului 2020.

Hotelul Bucharest Politehnica va fi poziționat lângă intrarea principală în Campus, din Splaiul Independenței, și va avea 160 de camere.

Creat în 1974, ibis este lider european pe segmentul hotelurilor economice, și al patrulea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri și 145.000 de camere în 67 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
orbis
ibis
politehnica
hotel