Amenzi de peste 275.000 de lei aplicate pe litoral

Amenzi de peste 275.000 de lei aplicate pe litoral
scris 7 aug 2019

Inspectorii Comandamentului Sezon Estival 2019 au acordat amenzi de peste 275.000 de lei în urma controalelor efectuate pe litoral, la aproximativ 300 de unități de alimentație publică, producție, desfacere și transport și depozitare de alimente, a informat Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Constanța.

Conform sursei citate, în perioada 29 iulie - 4 august, medicii veterinari care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019 au verificat condițiile de conformare față de normele sanitar veterinare în cadrul a 288 de unități din Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costinești și Mangalia, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Fiscalizarea bacșișului în restaurante și baruri CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Fiscalizarea bacșișului în restaurante și baruri

"În urma acestor controale s-au constatat deficiențe în manipularea, prepararea, depozitarea, transportul, păstrarea, etichetarea, comercializarea directă către consumator și igiena spațiilor cu destinație alimentară astfel că, pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor, au fost sancționate 33 de unități controlate, cu amenzi contravenționale însumând 275.200 de lei", se mai arată în comunicatul DSVSA Constanța. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
amenzi
litoral