Aqvila Club Rucăr – din nou în topul domeniului de evenimente din România

Aqvila Club Rucăr – din nou în topul domeniului de evenimente din România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 oct 2022

Perioada 2020-2021 a fost una provocatoare pentru toate companiile din domeniul HoReCa. Aqvila Club Rucăr s-a confruntat cu dificultăți în pandemie, însă acum complexul modern din județul Argeș este din nou preferatul turiștilor și clienților din zona corporate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul 2019 a fost unul bun pentru companiile care activează pe piața organizării de evenimente, iar Aqvila Club nu a făcut excepție de la regulă. Pandemia a închis, însă, toate posibilitățile de extindere și dezvoltare, iar 2021 a venit cu o revenire timidă, încetinită și ea de alte restricții și reguli.

Aqvila Club, complexul turistic de 4****, este din nou în topul businessului de evenimente din România

Rezultatele din 2022 ale primului și singurului complex din România afiliat la Organizația Mondială a Turismului, Agenție a Națiunilor Unite (UNWTO) sunt excelente.

Aqvila Club Rucăr – din nou în topul domeniului de evenimente din România

Creșterea înregistrată în 2022 a fost mult mai mare, iar portofoliul de clienți mult mai ofertant decât în 2021. În plus, rezultatele depășesc chiar și trendul foarte bun din 2019.

Toate acestea anunță oficial revenirea în topul businessului de evenimente pentru complexul turistic din Rucăr.

Aqvila Club, potrivit pentru orice tip de eveniment, este preferatul segmentului corporate

Dotat cu 4 săli de conferință, 3 lounge-uri, 100 de locuri în 42 de camere Confort Executive și 8 apartamente, Aqvila Club este deseori ales atât pentru activități corporate, cât și pentru evenimente de familie.

În ultimul an, partea de corporate s-a dezvoltat foarte mult. Serviciile Aqvila Club **** au fost deseori solicitate de către companii pentru evenimente, conferințe și team building.

Pe lângă amplasamentul ofertant, spațiile moderne și activitățile diverse, clubul a a promovat mereu un turism responsabil și durabil, punând accent pe conservarea ecosistemului munților Carpați.

Multe companii au rezonat cu aceste valori și au dorit, la rândul lor, să le promoveze, asocierea cu Aqvila Club venind astfel de la sine.

Aqvila Club: Oferta de Revelion 2022-2023

Pe lângă evenimentele generale și cele business, Aqvila Club pregătește un revelion special, o experiență inedită din care nu vor lipsi meniurile speciale, drumețiile la pas sau pe roți, dar și divertisment de calitate.

Aqvila Club Rucăr – din nou în topul domeniului de evenimente din România

La doar 2 ore și jumătate de București și 1 oră de Brașov, acest complex este locul ideal pentru a petrece noaptea dintre ani.

Sejururile din perioada 30.12.2022 și 2.01.2023  încep de la 640 de euro și includ 3 nopți de cazare & mese pensiune completă & DJ Party, cină festivă & open bar, petrecere de Revelion, welcome drinks & cheese tasting, Wifi gratuit și parcare gratuită.

Pachetele Weekend Premium perfecte pentru familii sau grupuri de prieteni

Până la finalul anului, familiile sau grupurile mai mici de prieteni pot opta pentru pachetele “Weekend Premium”. Serviciile incluse aici sunt: două nopți cazare premium – vineri și sâmbătă (vilele Leaota, Iezer sau Căpitanu’), cina (vineri), mic dejun și dejun (sâmbătă), cina gourmet (sâmbătă) care conține produse signature Aqvila Club****, brunch (duminică), welcome drinks, afternoon tea (sâmbătă), dar și farewell gift.

Aqvila Club o experiență completă la poalele munțilorLeaota

Cu o suprafață de 6 hectare de teren privat, situat în inima Carpaților Meridionali, Avqila Club este perfect pentru relaxare sau distracție, încărcarea bateriilor sau adrenalină, activități de familie sau proiecte corporate.

Aqvila Club Rucăr – din nou în topul domeniului de evenimente din România

Pe lângă acestea, restaurantul sau terasele Aqvila Club oferă un meniu gourmet, care include rețete tradiționale și internaționale, toate preparate cu ingrediente naturale, provenite din ferma proprie Aqvila sau de la producătorii locali. Pentru a întregi această experiență fascinantă, selecția de vinuri face deliciul pasionaților de vinuri care trec pragulAqvila Club.

viewscnt
Afla mai multe despre
aqvila club rucăr
horeca