Co-proprietar al unei mari companii hoteliere, Robert De Niro deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre

Co-proprietar al unei mari companii hoteliere, Robert De Niro deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2024

O companie hotelieră la care legendarul actor Robert De Niro este co-proprietar va deschide două hoteluri de lux în Bulgaria, unul dintre acestea urmând a fi inaugurat pe litoralul Mării Negre, la Varna.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Renumitul actor și co-fondator al Nobu Hospitality, Robert De Niro, urmează să facă furori pe scena ospitalității din Bulgaria prin deschiderea a două hoteluri de lux sub brandul Nobu, scrie Novinite.

Standard&Poors confirmă pentru România ratingurile de credit, dar avertizează - cheltuielile preelectorale vor împinge deficitul fiscal la aproape 6% din PIB. PIB per capita este estimat să depășească pragul de 20.000 de dolari în acest an CITEȘTE ȘI Standard&Poors confirmă pentru România ratingurile de credit, dar avertizează - cheltuielile preelectorale vor împinge deficitul fiscal la aproape 6% din PIB. PIB per capita este estimat să depășească pragul de 20.000 de dolari în acest an

Brandul cu sediul în SUA, cunoscut pentru hotelurile, restaurantele și rezidențele sale de lux, își pune amprenta în Bulgaria, cu proprietăți în Sofia și Varna, arată Știrile Pro TV.

Primul hotel și restaurant, situat în emblematica clădire „bancară” din Sofia, din centrul orașului, va oferi oaspeților un amestec de cazare de lux și experiențe culinare rafinate. Între timp, a doua proprietate va înfrumuseța coasta pitorească a Mării Negre din Varna, oferind oaspeților o retragere senină la malul mării.

Aceste proprietăți sunt rezultatul unei colaborări dintre Nobu Hospitality, investitorul BSPF Bulgaria (parte a proprietății la Marea Neagră înregistrată în Isle of Man) și operatorul hotelier local GHV-Dolphins.

Fondată în 1994 de Nobu Matsuhisa, Robert De Niro și Meir Teper, compania Nobu Hospitality s-a impus ca lider global în industria ospitalității de lux. Odată cu deschiderea primului său hotel în Las Vegas în 2013, Nobu Hospitality și-a extins portofoliul pentru a include 38 de hoteluri și 12 proiecte de rezidență în întreaga lume, oferind oaspeților experiențe excepționale în destinații de top.

Expansiunea în Bulgaria marchează o piatră de hotar semnificativă pentru Nobu Hospitality, consolidându-și și mai mult prezența în Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
robert de niro
hotel
bulgaria