Fostul manager pentru operațiuni de marketing al rețelei de supermarketuri Billa a fost recrutat de familia Copos

Fostul manager pentru operațiuni de marketing al rețelei de supermarketuri Billa a fost recrutat de familia Copos
scris 12 dec 2017

Raluca Mihăilă, fostul manager pentru operațiuni de marketing al rețelei de supermarketuri Billa, preluate anul trecut de grupul francez Carrefour, a fost recrutată de familia Copos pentru poziția de Director Marketing al companiei Ana Hotels.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Mihăilă a lucrat în cadrul grupului Billa din septembrie 2014.

Înființată in 1996, Ana Hotels este cea mai mare companie de ospitalitate din România dupa cifra de afaceri, cu 6 proprietăți în București, Poiana Brașov, Eforie Nord, cu o capacitate totală de cazare de 975 camere. În noiembrie, Profit.ro a anunțat în exclusivitate că George Copos a vândut companiei Hermes din Medgidia, deținută de Elena Odeta Butnaru, hotelul Astoria din Eforie Nord, fiind prima dată când vinde de când a intrat în business-ul turistic

În vara anului trecut, Ana Hotels a anunțat o serie de investiții, de 20 milioane euro, în hotelul Athénée Palace Hilton.

EXCLUSIV Israelienii de la Elbit au vândut complexul Radisson, tranzacție anunțată de Profit.ro din primăvară. Prețul semnat în această seară, mai mic decât cel anunțat. Este cea mai mare tranzacție hotelieră din istoria turismului românesc CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Israelienii de la Elbit au vândut complexul Radisson, tranzacție anunțată de Profit.ro din primăvară. Prețul semnat în această seară, mai mic decât cel anunțat. Este cea mai mare tranzacție hotelieră din istoria turismului românesc

Ana Hotels a trecut, în 2015, printr-un proces de reorganizare intragrup și, în paralel, a investit aproximativ 4 milioane de euro în două din proprietățile aflate în portofoliul său: hotelul Crowne Plaza din București și Ana Hotels Sport din Poiana Brașov. Investițiile continuă și în 2016 la Crowne Plaza, unde la finalul anului va fi inaugurat un Boutique Spa, iar la începutul anului viitor va fi extins și renovat centrul de conferințe.

În primăvara anului trecut, belgianca Christine Schillings (54 de ani), cu o experiență de 30 de ani în industria ospitalității în cadrul Hilton Worldwide, a preluat conducerea executivă a companiei Ana Hotels, înlocuind-o pe Alexandra Copos, fiica omului de afaceri George Copos.

La rândul ei, Alexandra Copos a revenit, în septembrie acest an, la șefia Athénée Palace Hilton, printr-o divizie special deschisă.

Hotelul angelo by Vienna House Bucharest, cumpărat de o companie din Thailanda într-o tranzacție de 180 milioane euro CITEȘTE ȘI Hotelul angelo by Vienna House Bucharest, cumpărat de o companie din Thailanda într-o tranzacție de 180 milioane euro

Anul trecut, Ana Hotels a avut afaceri de 141,2 milioane lei și un profit net de 19,6 milioane lei.

Concurenții săi pe piață sunt Marriott, Radisson, Sheraton Bucharest, în pregătire fiind și redeschiderea hotelului Lido.

viewscnt
Afla mai multe despre
ana hotels
christine schillings
alexandra copos