Un executiv cu experiență de 30 de ani preia conducerea Ana Hotels de la fiica lui George Copos

Un executiv cu experiență de 30 de ani preia conducerea Ana Hotels de la fiica lui George Copos

Christine Schillings, director general Ana Hotels

Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 6 apr 2016

Belgianca Christine Schillings (54 de ani), cu o experiență de 30 de ani în industria ospitalității în cadrul Hilton Worldwide, preia conducerea executivă a companiei Ana Hotels, înlocuind-o pe Alexandra Copos, fiica omului de afaceri George Copos.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul director al Ana Hotels, Christine Schillings, a petrecut ultimii 16 ani în poziția de Regional Director Hilton Worldwide, unde a avut în coordonare un portofoliu de 46 de hoteluri din Estul Europei, Turcia, Rusia și Israel. Anterior, Christine Schillings a activat în sfera operațională în hoteluri din Franța, Germania, Marea Britanie dar și România, unde a făcut parte din echipa de management care a deschis hotelul Athénée Palace Hilton in 1997.

Christine Schillings a absolvit cursurile Hotel Management School din Bruxelles în 1984 și apoi s-a specializat în Asset Management, Project Management la Cornell University.

Alexandra Copos a renunțat la poziția de conducere executivă Ana Hotels ca urmare a unei decizii personale, urmând să rămână în continuare în Consiliul de Administrație al companiei, potrivit unui comunicat al companiei. Fiica lui George Copos va continua să conducă Ana Pan și se va dedica dezvoltării de proiecte de antreprenoriat personale.

Fiica lui George Copos a demisionat de la conducerea Athenee Palace CITEȘTE ȘI Fiica lui George Copos a demisionat de la conducerea Athenee Palace

Profit.ro a anunțat recent că demisia Alexandrei Copos a survenit la puțin timp după ce soțul ei, Diego Prada, a părăsit funcțiile de director general și administrator al unei alte companii controlate de George Copos, producătorul de motoare electrice pentru electrocasnice Ana IMEP din Pitești.

Anul trecut, Ana Hotels a avut afaceri de 29,8 milioane de euro.  Înființată in 1996, compania deține în prezent 7 hoteluri din segmentul upscale și de lux situate în București, Poiana Brașov și Eforie Nord. ANA Hotels dispune de o capacitate totală de cazare de 975 camere, iar în 2015 avea 710 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
ana hotels
christine schillings
alexandra copos