FOTO O nouă echipă managerială pentru Turism Felix. Au fost aduși manageri de lux

FOTO O nouă echipă managerială pentru Turism Felix. Au fost aduși manageri de lux
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 dec 2023

Turism Felix SA, unul dintre cei mai mari operatori balneo, din România, deținut de fondul de investiții Transilvania Investments, a schimbat echipa managerială, Răzvan Pîrjol și Alina Chefneux urmând să preia, începând cu 1 mai 2024, funcțiile de director general, respectiv director general adjunct.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În vară era anunțată că Turism Felix SA începe procesul de recrutare pentru poziția de Director General și că, alături de o echipă de peste 600 de angajați, viitorul manager va avea un rol cheie în atingerea obiectivelor ambițioase de eficientizare operațională și în finalizarea unor investiții strategice, conform planului stabilit împreună cu acționarul majoritar al companiei, fondul de investiții Transilvania Investments.

Compania operează 5 hoteluri de 2*, 3* și 4* și 3 ștranduri.

Răzvan Pîrjol lucrează în industria ospitalității din 1997, fiind și secretar de stat și conducând și hotelul de lux Suter Palace, din capitală.

România, țara europeană cu cei mai mulți proprietari de locuințe. Expert imobiliar: ”Noi avem inclusiv în melodii „Casa părintească nu se vinde niciodată”. E o chestie culturală” CITEȘTE ȘI România, țara europeană cu cei mai mulți proprietari de locuințe. Expert imobiliar: ”Noi avem inclusiv în melodii „Casa părintească nu se vinde niciodată”. E o chestie culturală”

Alina Chefneux a fost Hotel Director la Carnival Corporation, cu sediul în Miami.

Transferul de responsabilități către noua echipă de conducere este, deja, în derulare.



„Dezvoltarea ofertei Turism Felix, în special în zona de wellness & spa, este printre prioritățile anului ce urmează.”, spune Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments. 

Turism Felix a finalizat, în 2023, reabilitarea Aquapark Venus, unul dintre cele mai importante proiecte ale companiei din ultimul deceniu. Refăcut integral, în urma unei investiții de aproape 14 milioane de Euro, ștrandul din stațiunea 1 Mai (jud. Bihor) este parte din portofoliu de active al companiei, care mai include 5 hoteluri și alte 2 ștranduri în stațiunea Băile Felix.

Printre acestea, și Hotelul Termal 3*, a cărui renovare completă a fost finalizată, tot anul acesta, În trei ani au fost investite 8 milioane de euro.


Pentru primele 9 luni ale acestui an, Turism Felix a raportat venituri de 81,6 milioane de lei.

Google pierde procesul cu Epic CITEȘTE ȘI Google pierde procesul cu Epic

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat la Bursa de Valori București, sub simbolul TRANSI. 

Tranzacționată la Bursa de Valori București, Turism Felix SA (TUFE) are o capacitate de cazare utilizată de 1.743 locuri și o echipă de 600 angajați. Compania este specializată în servicii de agrement, tratament balnear, turism intern și internațional.

În vară, Aro Palace, având acționar majoritar tot Transilvania Investments, a finalizat vânzarea Hotelului Coroana-Postăvaru.

În urmă cu un an a fost semnată o înțelegere cu George Copos pentru vânzarea restaurantului Panoramic de pe muntele Tâmpa, închis de mai mulți ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
turism felix
alina chefneux
răzvan pîrjol