Franța introduce permise de călătorie pentru turiștii străini

Franța introduce permise de călătorie pentru turiștii străini
scris 9 apr 2020

Toți străinii care intră în Franța sau în teritoriile franceze de peste mări au nevoie, începând de miercuri, de un permis de călătorie, a anunțat ministerul de interne de la Paris. Este vorba de un formular disponibil online, precizează dpa.

Măsura anunțată a intrat în vigoare imediat. Formularul în engleză și franceză, care poate fi descărcat de pe site-ul de internet al ministerului, trebuie completat și prezentat la punctele de trecere a frontierei sau înainte de îmbarcarea în cursele aeriene către Franța, scrie Agerpres.

În epidemie, Airbnb obține o investiție de 1 miliard de dolari pentru extinderea operațiunilor. Compania se va concentra pe cazări pe termen lung CITEȘTE ȘI În epidemie, Airbnb obține o investiție de 1 miliard de dolari pentru extinderea operațiunilor. Compania se va concentra pe cazări pe termen lung

Nu doar turiștii, ci și cei care trebuie să intre în Franța din alte state membre ale Uniunii Europene din motive de serviciu trebuie să precizeze motivul călătoriei. De asemenea, personalul navelor și avioanelor și lucrătorii din transporturile internaționale de mărfuri trebuie să aibă documentul asupra lor.

În Franța sunt aplicate restricții de călătorie de la jumătatea lunii martie, pentru limitarea transmiterii coronavirusului: rezidenții pot ieși din locuințe doar cu permise în care se precizează motivul deplasării.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
permis de calatorie
franta