Turoperatorul german TUI va primi un credit de 1,8 miliarde euro de la statul german

Turoperatorul german TUI va primi un credit de 1,8 miliarde euro de la statul german
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 apr 2020

Grupul TUI, cel mai mare turoperator european, a anunțat miercuri că a semnat un acord cu guvernul german pentru un credit de 1,8 miliarde euro, în ideea de a putea face față crizei provocate de pandemia de coronavirus, transmite DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Creditul punte în valoare de 1,8 miliarde euro va fi furnizat de banca de dezvoltare KfW, deținută de statul german. Acesta este unul din cele mai semnificative exemple ale modului în care companiile germane profită de pachetul de salvare pus la punct de autoritățile de la Berlin pentru a limita impactul pandemiei asupra primei economii europene, scrie Agerpres.

Epidemia a paralizat activitățile din turism, rata șomajului în hoteluri și restaurante a ajuns deja la 60%. Intervenție urgentă cerută la Guvern CITEȘTE ȘI Epidemia a paralizat activitățile din turism, rata șomajului în hoteluri și restaurante a ajuns deja la 60%. Intervenție urgentă cerută la Guvern

"KfW și TUI confirmă semnarea unui ajutor de stat în valoare de 1,8 miliarde euro", a informat turoperatorul într-un comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
turoperator german
tui