Turoperatorul german TUI va primi un credit de 1,8 miliarde euro de la statul german

Turoperatorul german TUI va primi un credit de 1,8 miliarde euro de la statul german
scris 8 apr 2020

Grupul TUI, cel mai mare turoperator european, a anunțat miercuri că a semnat un acord cu guvernul german pentru un credit de 1,8 miliarde euro, în ideea de a putea face față crizei provocate de pandemia de coronavirus, transmite DPA.

Creditul punte în valoare de 1,8 miliarde euro va fi furnizat de banca de dezvoltare KfW, deținută de statul german. Acesta este unul din cele mai semnificative exemple ale modului în care companiile germane profită de pachetul de salvare pus la punct de autoritățile de la Berlin pentru a limita impactul pandemiei asupra primei economii europene, scrie Agerpres.

Epidemia a paralizat activitățile din turism, rata șomajului în hoteluri și restaurante a ajuns deja la 60%. Intervenție urgentă cerută la Guvern CITEȘTE ȘI Epidemia a paralizat activitățile din turism, rata șomajului în hoteluri și restaurante a ajuns deja la 60%. Intervenție urgentă cerută la Guvern

"KfW și TUI confirmă semnarea unui ajutor de stat în valoare de 1,8 miliarde euro", a informat turoperatorul într-un comunicat.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
turoperator german
tui