Grădinile Castelului Windsor vor fi deschise pentru vizitatori pentru prima dată în 40 de ani

Grădinile Castelului Windsor vor fi deschise pentru vizitatori pentru prima dată în 40 de ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 aug 2020

Castelul Windsor, una dintre reședințele oficiale ale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, își va deschide grădinile sale pentru public, prima dată în peste 40 de ani, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vizitatorii castelului, unde regina și-a petrecut ultimele luni pe perioada măsurilor de restricție impuse în Marea Britanie din cauza pandemiei de COVID-19 înainte de a călători în Scoția, vor putea face un tur al grădinii, creată în anii 1820, în weekend-uri în lunile august și septembrie, scrie Agerpres.

VIDEO Prințul Charles îi îndeamnă pe români să își petreacă vacanțele în România și să descopere \'\'bogățiile de necrezut\'\' ale acesteia CITEȘTE ȘI VIDEO Prințul Charles îi îndeamnă pe români să își petreacă vacanțele în România și să descopere ''bogățiile de necrezut'' ale acesteia

În grădină sunt plantate 3.500 de tufe de trandafiri în jurul unei fântâni centrale. Ea se mândrește cu o istorie bogată care a servit gusturile diverse ale monarhilor de-a lungul secolelor. Grădina a fost inițial creată pentru a oferi o priveliște plăcută din apartamentele regale de-a lungul fațadei estice a castelului.

Grădinile au fost remodelate ulterior de Regina Victoria și Prințul Albert în secolul al XIX-lea, deși Prințul Filip, soțul Reginei Elisabeta, este responsabil pentru aspectul actual al grădinii, datând din 1971.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, grădina a fost săpată complet pentru a se planta legume, a spus Richard Williams, curator al Castelului Windsor.

viewscnt
Afla mai multe despre
castelul windsor