Grupul hotelier Orbis, care operează brandurile Sofitel, Pullman, Novotel, ibis - venituri de 163 milioane euro în primul semestru

Grupul hotelier Orbis, care operează brandurile Sofitel, Pullman, Novotel, ibis - venituri de 163 milioane euro în primul semestru
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2018

Grupul hotelier Orbis, care operează brandurile Sofitel, Pullman, Novotel, ibis a înregistrat venituri de 163 milioane euro în primul semestru al anului, creștere de 4,8%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

EBITDA operațional se ridică  la  48,3 milioane euro, ceea ce reprezintă o creștere de 4,0% față de anul precedent. Pe baza rezultatelor și previziunilor pentru  lunile următoare, Orbis anticipează că EBITDA operațional pentru întregul an să fie cuprins între 110 și 112  milioane de euro.

În prima jumătate a anului 2018, Grupul a semnat 12 acorduri noi cu privire la active light în șase țări din regiune. Datorită acestor contracte de franciză și  management, 1.500 de camere noi se vor alătura portofoliului Orbis, începând cu luna septembrie a acestui an.

RATB anunță că a finalizat un tronson din lucrările de separare a liniilor de tramvai 1 și 10, prin montarea gardurilor CITEȘTE ȘI RATB anunță că a finalizat un tronson din lucrările de separare a liniilor de tramvai 1 și 10, prin montarea gardurilor

În plus, în S1 2018, Orbis a deschis cinci hoteluri noi, operate prin de franciză și management, pe baza acordurilor semnate anterior, adăugând peste 600 de  camere noi în rețea, în 4 țări din regiune: Polonia, Ungaria, Slovenia și Macedonia.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Orbis deține 127 de hoteluri și este singurul licentiator pentru  toate brandurile AccorHotels în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru,  Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 20.500 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel,  Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget.

Din 1997, Orbis SA este cotată la Bursa din Varșovia.

viewscnt
Afla mai multe despre
orbis
hoteluri