Hotelul Cubix din Brașov - renovat și redeschis sub brandul Mercure, cu Accor

Hotelul Cubix din Brașov - renovat și redeschis sub brandul Mercure, cu Accor
scris 15 feb 2021

Grupul Accor își consolidează portofoliul în Balcani cu un nou hotel, care se alătură rețelei din România.

Grupul a semnat un acord de franciză cu N&C Turism S.R.L., companie deținută de antreprenorii locali Daniel Chivu și Radu Niculescu, care sunt de asemenea proprietarii câtorva restaurante din Brașov, pentru un hotel Mercure în Brașov.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Până la sfârșitul acestui an, după renovare, hotelul Cubix Brașov, cu 57 de camere, se va alătura brandului Mercure. 

În vara anului trecut, bzb.ro relata că Hotelul Cubix a fost scos la vânzare cu 6 milioane de euro, pentru ca ulterior să fie indicat că firma care operează unitatea hotelieră a obținut un certificat de urbanism semn că fie clădirea este aproape de a-și găsi un nou proprietar, fie cei doi oameni de afaceri se gândesc la o repoziționare a business-ului.

Hotelul a fost inaugurat în 2008, în urma unei investiții de 3,5 milioane de euro.

“Cu numeroase inaugurări de succes și un plan de viitor ambițios, România este o țară cheie pentru Accor. Are un potențial ridicat, datorită varietății de destinații, și o ofertă atractivă atât pentru turiștii de agrement, cât și pentru cei de afaceri. Brașovul este un oraș important din România, datorită numeroaselor sale oportunități de afaceri și poziției sale strategice din centrul țării. Prin urmare, credem că viitorul Mercure Brașov City Cubix Hotel va marca un parteneriat de succes și va continua să câștige inima clienților prin ospitalitatea sa, înrădăcinată în valorile locale autentice”, a declarat Cătălina Roșu, Director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări

viewscnt
Afla mai multe despre
accor
hotel mercure
brasov