IRI Travel - creștere a vânzărilor de 39% în primul trimestru din 2024 față de perioada similară a anului precedent. ”Turiștii preferă mai multe sejururi mai scurte într-un an, în loc de un singur sejur de 7–10 zile”

IRI Travel - creștere a vânzărilor de 39% în primul trimestru din 2024 față de perioada similară a anului precedent. ”Turiștii preferă mai multe sejururi mai scurte într-un an, în loc de un singur sejur de 7–10 zile”
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2024

Agenția de turism IRI Travel anunță o creștere a vânzărilor de 39% în primul trimestru din 2024 față de perioada similară a anului precedent. 97,2% din vânzările IRI Travel sunt realizate prin agențiile de turism partenere. Compania arată că perioada medie a sejurului este în scădere, astfel că acum turiștii preferă mai multe sejururi mai scurte într-un an, în loc de un singur sejur de 7–10 zile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”În primul trimestru al anului 2024, IRI Travel, touroperator din România, a înregistrat o evoluție pozitivă de 39% față de aceeași perioadă din 2023. Această creștere semnificativă a fost susținută de popularitatea destinațiilor preferate de turiști”, anunță compania.

Folosiți Booking și Airbnb? De acum înainte nu vor mai putea pune pe platforme „unități de cazare neclasificate”. Apare și obligația de înregistrare „cu număr unic” a celui care închiriază CITEȘTE ȘI Folosiți Booking și Airbnb? De acum înainte nu vor mai putea pune pe platforme „unități de cazare neclasificate”. Apare și obligația de înregistrare „cu număr unic” a celui care închiriază

97,2% din vânzări sunt realizate prin agenții de turism partenere, precizează compania. 2,8% din vânzări sunt realizate direct (persoane fizice, corporate, închirieri autocare etc.), scrie News.ro.

Turiștii din regiunea Muntenia optează pentru vacanțe cu preponderență în: Bulgaria, Grecia, România și Turcia cu transport individual în cea mai mare parte, dar și cu avion și autocar.

Turiștii din regiunea Moldova optează pentru vacanțe în Bulgaria,  România și Grecia (continentală) cu transport individual și Turcia cu transport avion charter, cu plecări din orașele apropiate domiciliului.

Turiștii din Transilvania optează pentru Bulgaria și România cu transport individual și pentru destinații din Grecia și Turcia, cu transport cu avionul.

viewscnt
Afla mai multe despre
iri travel
sejur
turism