Mai multe companii organizează un târg virtual de turism în perioada 11-18 noiembrie

Mai multe companii organizează un târg virtual de turism în perioada 11-18 noiembrie
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 6 nov 2015

Mai multe companii din turism, printre care agenția Perfect Tour, Wien Tourismus (oficiul de turism al Austriei), Air France, Atlantis the Palm Dubai (unul dintre cele mai renumite hoteluri din Dubai), TAP Portugal și Banca Transilvania, organizează în perioada 11-18 noiembrie un târg virtual de turism unde vor putea fi cumpărate pachete atât pentru Crăciun și Revelion, cât și pentru vara anului viitor, existând și posibilitatea achiziției vacanțelor în rate. La târg vor fi vândute și pachete early booking pentru anul viitor, cu reduceri de până la 65%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Târgul virtual de turism "Travel Week 2015" se desfășoară pe platforma www.travelexpo.ro.

"Sfera vacanțelor clasice, care se rezumă doar la cazare și transport, nu mai strălucește ca altă data. Târgul virtual de turism nu este doar un <<altfel>> de târg. Vine în întâmpinarea celor pentru care timpul este extrem de prețios, care nu își permit să piardă 2-3 ore printre standuri și nu se focusează pe oferte clasice",a  declarat într-un comunicat Sorin Văduvoiu, directorul executiv al Perfect Tour.

La târgul virtual vor fi scoase la vânzarea mai multe tipuri de vacanțe și programe turistice, precum Adults Only, Pet Friendly, Wellness, Țara lui Moș Crăciun, Croaziere, Escapade Gourmet, Circuite Explore, Early Booking Vara 2016, PerfectSHOP, Back to Nature, Bilete de Avion, Vacanțe de iarnă (schi, piețe de Crăciun, Crăciun sau Revelion 2016), City Break & Shopping, Luna de Miere, Vacanțe Exotice, Paște 2016 & 1 Mai, Vacanțe pentru Familii, All Inclusiv etc.

Cam în aceeași perioadă (12-15 noiembrie) se va desfășura la Romexpo, în București, Târgul de Turism al României, unde sute de firme își vor expune ofertele la standuri.

Findată în 2004, Perfect Tour este una dintre cele mai importante agenții de turism din România, cu 12 locații proprii și filiale în Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Cehia, Slovacia și Statele Unite ale Americii. Firma este deținută de Corina Păcuraru.

viewscnt
Afla mai multe despre
targ virtual
turism