Proprietar de cluburi din Centrul Vechi: Numărul clienților a scăzut cu 30-40%

Proprietar de cluburi din Centrul Vechi: Numărul clienților a scăzut cu 30-40%
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 5 nov 2015

Tragedia petrecută vinerea trecută, când în urma unui incendiu au murit 32 de oameni și alți 180 au fost răniți în club bucureștean Colectiv, a afectat emoțional clienții cluburilor din Centrul Vechi al Capitalei, al căror număr a scăzut în ultima săptămână cu 30-40%, a declarat pentru Profit.ro Remus Nica, co-acționar al cluburilor Vintage și Finnish din Centrul Istoric.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Se resimte efectul tragediei din clubul Colectiv. Este o activitate mai scăzută în ultimele zile", a spus Nica.

El a explicat că după zilele de doliu din weekend, în care cluburile au fost închise, activitatea acestora s-a reluat în timpul săptămânii, însă numărul clienților a scăzut comparativ cu o săptămână obișnuită din noiembrie.

"Cam cu 30-40% a scăzut numărul clienților în club în fiecare seară. Erau oameni și în cursul săptămânii în Centrul Istoric. Absolut toată lumea este afectată de ceea ce s-a întâmplat. În tot Centrul Istoric sunt scăderi, la toate cluburile", a adăugat Remus Nica.

El crede că impactul psihologic al tragediei din 30 noiembrie îi face pe unii dintre români să evite să mai intre în cluburi.

Un număr de 32 de persoane și-au pierdut viața în incendiul din clubul Colectiv, iar peste 180 au fost rănite, dintre care 130 sunt încă internate.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
clienti
cluburi
centrul vechi
colectiv