Norwegian Cruise Line a anulat călătoriile a opt dintre navele sale, din cauza variantei Omicron a coronavirusului

Norwegian Cruise Line a anulat călătoriile a opt dintre navele sale, din cauza variantei Omicron a coronavirusului
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 ian 2022

Norwegian Cruise Line a anulat călătoriile a opt nave, dintre care câteva cu date de îmbarcare la sfârșitul lunii aprilie, semnalând o lovitură pentru redresarea industriei de croazieră din SUA, devastată de pandemie, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Divizia Norwegian Cruise Line Holdings a luat decizia, în condițiile în care Statele Unite au raportat  luni aproape un milion de noi infecții cu coronavirus, cel mai mare număr zilnic din orice altă țară, scrie News.ro.

PROFIT NEWS TV Rază de speranță pentru industria hotelieră. Călin Ile, Președinte FIHR: Vom avea creșteri serioase începând cu luna aprilie și până la finalul anului CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Rază de speranță pentru industria hotelieră. Călin Ile, Președinte FIHR: Vom avea creșteri serioase începând cu luna aprilie și până la finalul anului

”Din cauza restricțiilor de călătorie în curs, a trebuit să modificăm câteva curse și, din păcate, a trebuit să anulăm”, a spus Norwegian Cruise.

Operatorul de croaziere, care cere ca toți cei aflați la bordul navelor sale să fie vaccinați, a fost nevoit, de asemenea, să întrerupă o călătorie dus-întors de 12 zile de la Miami a navei sale norvegiene Pearl, invocând ”circumstanțe legate de Covid-19”.

Nava, care a părăsit portul luni, se va întoarce la Miami joi.

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) a lansat investigații privind cazurile de coronavirus de la bordul a 94 de nave, peste o duzină de nave Norwegian Cruise fiind sub observație. Agenția de sănătate, care săptămâna trecută a sfătuit oamenii să evite călătoriile pe vasele de

Norwegian Cruise Line, care operează 17 nave, a spus că oaspeții, care ar fi trebuit să se îmbarce în călătoriile acum anulate, vor primi rambursări complete și credite bonus pentru rezervările viitoare.

Incertitudinea declanșată de Omicron îi determină și pe oaspeții altor curse să-și anuleze rezervările.

”Am rezervat croaziera în martie anul trecut și am presupus că lucrurile vor reveni la normal... până la jumătatea lunii decembrie, eram pregătită mental pentru o schimbare de planuri”, a spus Holly Bromley, care și-a anulat rezervarea pe Norwegian Epic.

Între timp, compania de croaziere Carnival a declarat că nu a anulat nicio călătorie viitoare din cauza Omicron.

Royal Caribbean Group  nu a răspuns la cererea de comentarii din partea Reuters.

Acțiunile tuturor celor trei operatori de croazieră au scăzut miercuri cu aproximativ 1%.

viewscnt
Afla mai multe despre
norwegian cruise line
omicron