Numărul turiștilor la nivel mondial, în creștere, prag atins cu doi ani mai devreme

Numărul turiștilor la nivel mondial, în creștere, prag atins cu doi ani mai devreme
scris 21 ian 2019

Numărul sosirilor turiștilor internaționali la nivel mondial a crescut anul trecut cu 6%, până la 1,4 miliarde persoane, atingând acest prag cu doi ani mai devreme decât se preconiza, conform unei estimări publicată luni de Organizația Mondială a Turismului (OMT), transmite AFP.

Potrivit acestui organism aflat sub umbrela ONU, această creștere se datorează în special turiștilor internaționali care au călătorit spre Europa meridională, numărul acestora înregistrând un avans de 7% în 2018, comparativ cu 2017. Pe ansamblu, numărul turiștilor care anul trecut au venit în Europa a crescut cu 6%, până la 713 milioane, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Efectul lipsei de angajați: În premieră, hoteluri și restaurante se unesc și, cu Inspectoratul Școlar, se apucă să școlarizeze bucătari, ospătari și cameriste, cu clauză de a-i folosi măcar temporar CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Efectul lipsei de angajați: În premieră, hoteluri și restaurante se unesc și, cu Inspectoratul Școlar, se apucă să școlarizeze bucătari, ospătari și cameriste, cu clauză de a-i folosi măcar temporar

Pentru 2019, Organizația Mondială a Turismului (OMT) mizează pe o creștere cuprinsă între 3% și 4% a numărului de turiști internaționali,

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
turisti